За найкраще фото львів’нам подарують квитки на «Шахтар» - «Атлетік»

1909 0
«Арена Львів» оголошує фотоконкурс для футбольних фанів. Для того, щоб отримати можливість виграти два квитки на матч Ліги чемпіонів «Шахтар» - «Атлетік», потрібно придбати квиток на матч чемпіонату України «Шахтар» - «Дніпро», який пройде 9 листопада о 17:00 і зробити фото на стадіоні.
Фото: shakhtar.com

Фото: shakhtar.com

Учасником конкурсу може стати кожен, хто до 17 листопада надішле своє фото зі стадіону «Арена Львів» на електронну скриньку [email protected]. У листі також слід вказати свої контактні дані, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

З 17 до 24 листопада на офіційній сторінці «Арени Львів» у Facebook триватиме голосування за найкраще фото. Автор фотографії, що назбирає найбільше «лайків», отримає два квитки на матч «Шахтар» (Донецьк) – «Атлетік» (Більбао, Іспанія), який відбудеться на стадіоні «Арена Львів» 25 листопада.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!