Залужний назвав чотири ключових зусилля ЗСУ у війні з росією

1725 0
Завдяки мужності та професійності українських солдат і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, вважає Залужний.
Валерій Залужний

Валерій Залужний

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у телефонній розмові з генералом Марком Міллі назвав основні завдання Сил оборони, і подякував США за військову допомогу.

Джерело: Валерій Залужний у Телеграмі

«Кожну телефонну розмову з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі я починаю зі слів вдячності особисто генералу, президенту Байдену та всьому американському народу за допомогу, завдяки якій ми продовжуємо боротьбу», – йдеться в повідомленні.

Читайте також: Перемога України у війні не буде фіналом, – Залужний

Він зазначив, що Сили оборони України зосереджують зусилля на таких ключових завданнях:

  • звільнити окуповані території,
  • не допустити захоплення ворогом нових ділянок,
  • забезпечити прикриття об'єктів критичної інфраструктури нашої держави засобами протиповітряної та протиракетної оборони,
  • продовжити формування та підготовку резервів для ведення майбутніх бойових дій.


«Попри абсолютну вогневу перевагу, збільшення кількості військ та, відповідно, атак за рахунок, у тому числі мобілізованих, противник успіху не має. Завдяки мужності та професійності українських солдатів і офіцерів наші рубежі залишаються незмінними, а оборонна операція виконується успішно відповідно до плану», – наголосив головнокомандувач.

Нагадаємо, Головнокомандувач Збройних сил Уркаїни Валерій Залужний потрапив на обкладинку журналу Time. Номер називається «Генерал Валерій Залужний і український шлях війни».

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!