Зміна системи оцінювання для учнів 1-4 класів та найпопулярніші університети за кількістю заяв. Головне за добу

1037 0
Усе, на що ви могли не звернути увагу або могли проспати.
Фото: з відкритих джерел

Фото: з відкритих джерел

Сьогодні у Львові очікується гроза, вдень під час грози шквали 15-20 м/с, град. Мешканців міста закликали бути обачними.

У МОЗ закликали вагітних вакцинуватися, і зазначили, що це безпечно та навіть необхідно. Це доводять, перш за все, дослідження, що провели на вагітних тваринах. 

Читайте також: У Львові відкрили кімнату для дітей, які постраждали від насильства та інших злочинів

В Україні можуть дозволити змішувати різні вакцини від коронавірусу. Міністерство охорони здоров’я України готує офіційні рекомендації стосовно цієї можливості.

Із нагоди 156 річниці від народження праведного Митрополита Андрея Шептицького з 28 на 29 липня у його родинному селі – у Прилбичах на Яворівщині – відбудуться нічні чування.

Читайте також: Патрульні затримали водія у Львові з понад 3 проміле алкоголю у крові

Львівський національний університет імені Івана Франка увійшов у п'ятірку лідерів за кількістю заяв від абітурієнтів, що вступають на основі повної загальної середньої освіти, і посів друге місце. П’ятірку замикає ще один львівський університет – «Львівська політехніка» 

Директора ЛКП «Львівелектротранс» Андрія Свища звільнили з посади за результатами службового розслідування, яку провела комісія. Йдеться про розслідування щодо того, що службовець міг зловживати службовим становищем управлінця.

Читайте також: У Домівці врятованих тварин відремонтували дах, який повалило буревієм 

Для учнів 1-4 класів змінять систему оцінювання. Зокрема, замість балів тепер будуть букви. Рівень навчання дитини рекомендують позначати такими буквами: «початковий» (П), «середній» (С), «достатній» (Д), «високий» (В).

Читайте також: Українська фехтувальниця покинула Олімпіаду в Токіо після першого поєдинку 

На вулиці Хмельницького – Липинського перекриють кільце з 31 липня по 1 серпня. Через це сім маршрутів громадського транспорту змінять рух. Про які маршрути йдеться читайте тут

Гарного Дня!

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!