Політична реклама

Змінювати схему руху міських автобусів у Львові не будуть

1224 0
Щоденно на міських маршрутах курсує в середньому 620 автобусів, а середній добовий обсяг пасажиропотоку становить 227 тис. осіб.

Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

«Позитивно вплинуло на якість надання послуг зняття з маршрутів автобусів особливо малого класу. Покращено надання транспортних послуг для людей з обмеженими фізичними можливостями за рахунок 138 великих автобусів з низьким рівнем підлоги.

В основному, впорядкування схем маршрутів завершено. Залишаються невирішеними звернення щодо транспортного забезпечення окремих мікрорайонів, які зараз узагальнюються і будуть вирішуватись протягом 2014 року. 

Працівниками управління транспорту та зв’язку протягом 2013 року проведено понад 100 перевірок роботи автобусних маршрутів. На контролі цього року – скорочення інтервалів та дотримання розкладів руху автобусів, підвищення рівня культури обслуговування пасажирів», - йдеться у звіті про роботу департаменту житлового господарства та інфраструктури у 2013 році.

Нагадаємо, на міських автобусних маршрутах перевезення здійснюють 5 підприємств. 16 маршрутів обслуговує ЛК АТП №1, по 10 маршрутів - ПАТ «Львівське АТП-14630, ТзОВ «Фіакр-Львів» та ТзОВ «Міра і К», ТзОВ «Успіх БМ» - обслуговує 6 маршрутів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!