З'явилася соцмережа, яка допомагає шукати людей за інтересами

2659 0
В Україні з’явилася соціальну мережу корисних контактів Cardsaround, яка допоможе інтернет-користувачам шукати партнерів по бізнесу і фахівців у певній галузі.

Головний принцип нової соцмережі полягає в тому, що користувач створює візитну картку, де вказує з яких питань до нього можна звертатися. Інші користувачі знаходять його за ключовими словами, повідомляє ain.ua.

Так, щоб знайти партнера для тенісу потрібно в пошуку набрати # теніс і в результатах пошуку одразу з'являться профілі людей, які захоплюються цим видом спорту. Основні функції мережі безкоштовні, але згодом там з’являться платні функції: наприклад, закріплення профілю в топі, пошук по містах і прив'язка акаунту до власного домену.

У новій мережі будуть діяти суворі правила, які виключать спілкування не по справі. «Звертатися до користувача можна тільки з зазначеної теми, - розповідає засновник мережі, програміст Андрій Стегно. – Наприклад, якщо я написав - звертатися з приводу # футболу, а мені написали з приводу роботи - я натискаю «Повідомити про спам» і користувач на іншій стороні отримує повідомлення про порушення правил».

Творець соцмережі вважає, що Cardsaround - це не чергова соціальна мережа, а проект який вирішує проблему пошуку людей і швидкого пошуку за хештегом. При цьому, шаблон соцмережі використовується тому, що він найбільш зручний для даного сервісу.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!