Новини
  • Сьогодні у Львові на ремонт закриють перехрестя Словацького-Коперника Сьогодні у Львові на ремонт закриють перехрестя Словацького-Коперника Від сьогодні, 16 серпня, у Львові на ремонт закривають перехрестя вулиць Словацького-Коперника. Про це поінформували у Галицькій районній адміністрації.
  • Сьогодні у Львові - матч "Україна-Чехія". Пряма трансляція - о 21.00 на телеканалі Інтер Сьогодні у Львові - матч "Україна-Чехія". Пряма трансляція - о 21.00 на телеканалі Інтер Сьогодні у Львові на стадіоні "Арена-Львів" відбудеться товариський матч "Україна - Чехія". Трансляцію матчу здійснюватиме канал "Інтер".
  • На працедавців чекають нововведення. Підписано закон На працедавців чекають нововведення. Підписано закон Президент України Віктор Янукович підписав закон України "Про зайнятість населення". Про це на брифінгу повідомила перший заступник глави Адміністрації Президента України - представник Президента в Кабінеті міністрів Ірина Акімова.
  • «Піккардій​ська терція» виконає Гімн України перед сьогоднішнім матчем на «Арені Львів» «Піккардій​ська терція» виконає Гімн України перед сьогоднішнім матчем на «Арені Львів» Сьогодні, 15 серпня, вокальна формація «Піккардійська терція» виконає Гімн України перед товариським матчем між національними збірними України та Чехії, який відбудеться на стадіоні "Арена Львів" (початок гри – о 21.00). Про це повідомила прес-служба "Піккардійців".
  • Квитки на Hyundai подешевшали Квитки на Hyundai подешевшали Квитки на швидкісні електропоїзди Інтерсіті+ (потяги Hyundai) із 14 серпня звільнено від ПДВ. Про це повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".
  • Президент не дозволив "спрощенцям" сплачувати пенсійні внески поквартально Президент не дозволив "спрощенцям" сплачувати пенсійні внески поквартально Президент України Віктор Янукович ветував закон, який дозволяє «спрощенцям» платити єдиний внесок на обов´язкове державне соціальне страхування щоквартально. Про це «Коментарям» повідомили в прес-службі глави держави.
  • До 24 серпня у Львові триватиме Ярмарок продуктів бджільництва До 24 серпня у Львові триватиме Ярмарок продуктів бджільництва У дворику львівського Палацу мистецтв розгорнули виставку-ярмарок товарів бджільництва. На прилавках – не лише медове різнобарв’я, але й природні ліки, яких не завжди придбаєш у аптеці. Про це повідомляє телеканал новин "24".
  • Наступного тижня у Львові буде знову тепло Наступного тижня у Львові буде знову тепло Гідрометеорологічний центр прогнозує продовження інтенсивних дощів на півночі, заході і в центрі України з 15 серпня. Але вже з 20 серпня в Україну повернеться спекотна погода. Про це на брифінгу повідомив директор Гідрометеоцентру Микола Кульбіда.
  • Вулицю Пластову перекриють на ремонт Вулицю Пластову перекриють на ремонт 17 та 18 серпня у Львові проводитимуть капітальний ремонт на залізничному переїзді на вул. Пластовій. Про це поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради.
  • У зв У зв'язку з матчем "Україна-Чехія" у Львові сьогодні підсилять громадський транспорт Cьогодні у Львові у зв’язку з проведенням футбольного матчу між збірними командами України та Чехії, автобусні та тролейбусні маршрути, що ведуть до стадіону, будуть підсилені додатковими транспортними одиницями. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • В Україні призупинили видачу паспортів В Україні призупинили видачу паспортів Україні виникла проблема з видачею внутрішніх паспортів. Про це пише газета Сегодня з посиланням на прес-секретаря МВС Володимира Поліщука.
  • Експерти оприлюднили пропозиції щодо ліквідації смороду у Львові Експерти оприлюднили пропозиції щодо ліквідації смороду у Львові Громадська рада при Львівській ОДА затвердила сьогодні,14 серпня, низку пропозицій до міської влади для уникнення неприємного запаху у Львові. Зокрема, експерти рекомендують встановити систему примусового вентилювання каналізаційних колекторів.
  • Реєстрацію місця проживання та оформлення паспортів здійснюють за спрощеною системою Реєстрацію місця проживання та оформлення паспортів здійснюють за спрощеною системою Із 1 серпня підрозділи Державної міграційної служби України розпочали роботу з видачі паспортів громадян України та реєстрації місця проживання фізичних осіб за спрощеною процедурою. Про це повідомляє прес-служба Державної міграційної служби України.
  • У деяких вишах продовжили прийом документів до 15 серпня  у зв У деяких вишах продовжили прийом документів до 15 серпня у зв'язку з недобором До 15 серпня абітурієнти, які не вступили на бюджет, ще можуть подати документи у деякі виші. Міністерство освіти продовжило третю хвилю вступу, оскільки низка державних вишів не добрала студентів.
  • Кабмін розширив перелік ліків з регульованою ціною Кабмін розширив перелік ліків з регульованою ціною Кабмін розширив перелік ліків, ціни на які буде встановлювати держава. Таке рішення було прийнято Кабміном 13 серпня.
  • Львів Львів'яни досі без гарячої води На 14 серпня «Львівгаз» не відновив подачу газу до ТЕЦ-1 та 15 котелень Львова. Про це повідомляє Львівська міська рада з посиланням на ЛМКП «Львівтеплоенерго».
  • На сьогодні у Львові штормове попередження На сьогодні у Львові штормове попередження За інформацією Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у Львові сьогодні, 14 серпня, очікуються сильні дощі, місцями дуже сильні. Подекуди можливі грози. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У львівських парках встановлять нові лавки та смітники У львівських парках встановлять нові лавки та смітники В кінці минулого року на облаштування нових сміттєвих урн та лавочок з міського природоохоронного фонду виділили 200 тис грн. На виготовлення та встановлення 256 урн використали 100 тис грн., у таку ж суму обійшлися і 68 лавочок. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Визначено вулиці, де у Львові смердить найсильніше Визначено вулиці, де у Львові смердить найсильніше Минулого тижня у Львові найбільше від смороду потерпав центр міста, Франківський, Сихівський, Личаківський та Шевченківський райони.
  • Водії можуть їхати на матч "Україна-Чехія" власними авто та паркуватись біля "Арени-Львів" за 20 грн Водії можуть їхати на матч "Україна-Чехія" власними авто та паркуватись біля "Арени-Львів" за 20 грн 15 серпня на Арені Львів під час гри збірних України та Чехії приватний транспорт можна буде припаркувати біля стадіону, придбавши паркувальний талон за 20 грн.
  • 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня у Львові пройде Свято хліба 26 серпня для вшанування традицій хлібопекарів у Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбуватиметься «Свято хліба». Захід організовуватиме «Гільдія приватних пекарів та кондитерів Львівської області».
  • На завтра у Карпатах прогнозують сніг На завтра у Карпатах прогнозують сніг Вночі 14 серпня у Карпатах можливі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. Про це застерігають синоптики.
  • З понеділка до п З понеділка до п'ятниці у Львові дощитиме Цього тижня у Львові та Львівській області збережеться холодна погода, температура повітря коливатиметься від 7° до 13° вночі та від 13° до 24° вдень. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.
  • Від сьогодні мешканцям Залізничного району відключатимуть воду. ГРАФІК Від сьогодні мешканцям Залізничного району відключатимуть воду. ГРАФІК Починаючи з 13 серпня ЛКП «Залізничнетеплоенерго» проводитиме повторні гідравлічні випробування теплових мереж на щільність. У зв’язку з цим, до деяких будинків не подаватиметься гаряча вода. Про це нагадує прес-служба Львівської міської ради.
  • Цими вихідними у Львові буде ще холодніше Цими вихідними у Львові буде ще холодніше У західних областях у суботу, 11 серпня вночі і вдень похолоднішає. Місцями пройде короткочасний дощ та грози. Температура у західних областях вночі знизиться до 7-11 градусів, вдень до 15-23. Вітер буде південно-західний, північно-західний, 5-10 м / с., повідомляє УНІАН.
  • Міськрада погодила проектну документацію трамвайної лінії на Сихів Міськрада погодила проектну документацію трамвайної лінії на Сихів Виконком ЛМР погодив передачу проектної документації та позитивних експертних звітів щодо трамвайної лінії на Сихів від управління капітального будівництва «Львівавтодору», що є замовником цього будівництва. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • Вчені радять їсти подалі від комп Вчені радять їсти подалі від комп'ютерів і мобільних телефонів Українські вчені вважають, що приймати їжу поруч з комп‘ютером небезпечно для здоров’я. Справа в тому, що під впливом електромагнітних випромінювань вода або їжа, що знаходиться біля монітора спотворює свої властивості.
  • Через відключення газу на ТЕЦ-1 львів Через відключення газу на ТЕЦ-1 львів'яни знову без гарячої води За борги від газу відключили ТЕЦ-1. Два найбільші підприємства «Львівтеплоенерго» та «Львівгаз» ще з початку тижня не могли дійти згоди. Про це повідомили в новинах ЛОДТРК 9 серпня.
  • Кабмін затвердив угоду з Польщею про безкоштовні національні візи Кабмін затвердив угоду з Польщею про безкоштовні національні візи Кабінет Міністрів України на засіданні 8 серпня ухвалив постанову, згідно з якою затвердив угоду між урядами України та Польщі про скасування плати за оформлення національних віз.
  • Сьогодні вночі рух по частині вулиці Зубрівської буде заборонений Сьогодні вночі рух по частині вулиці Зубрівської буде заборонений Як поінформували у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, сьогодні вночі, з 22:00 і до 07:00 год. 10 серпня рух транспорту по половині проїзної частини вул. Зубрівської, 25а, буде заборонено. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради
  • Міськрада дозволила торгувати динями та кавунами у Львові у 15 місцях Міськрада дозволила торгувати динями та кавунами у Львові у 15 місцях У Львові торгувати баштанними можна лише у 15 місцях. Для впорядкування торгівлі баштанними та забезпечення мешканців якісними баштанними культурами, виконком затвердив місця сезонної торгівлі кавунами та динями, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • У всіх районах Львова зараз ремонтують 9 вулиць У всіх районах Львова зараз ремонтують 9 вулиць Сезон ремонтів у Львові триває. Відновлюють міжквартальні та прибудинкові дороги. Станом на сьогодні ремонтні роботи проводяться на 9 вулицях міста. У планах – ще 5. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові на вул. Вороного встановили антипаркувальні стовпці У Львові на вул. Вороного встановили антипаркувальні стовпці Сьогодні, 9 серпня, громадська ініціатива «Дайте пройти!» встановила антипаркувальні стовпці на вул. Вороного у Львові. Про це активісти ініціативи повідомляютьу соцмережі Facebook.
  • Комунальні служби Львова незаконно відключають електропостачання Комунальні служби Львова незаконно відключають електропостачання ЛКП неправомірно відключають мешканцям Львова електропостачання за заборгованості із квартплати. Про це повідомляє прес-служба ПАТ «Львівобленерго».
  • Іменних квитків на потяги в Україні більше не буде Іменних квитків на потяги в Україні більше не буде Міністерство інфраструктури не повертатиметься до іменних квитків на потяги. Про це 8 серпня заявив виконуючий обов’язки міністра Костянтин Єфименко.
  • Львів досі без електронного квитка через депутатів Львів досі без електронного квитка через депутатів Позбутись проблеми з фальшивими квитками та неплатниками у міському транспорті Львова можна з запровадженням електронного квитка. Як розповідає генеральний директор ТзОВ «ТіПіеФ – Україна» Філіп Схелфут, європейські міста саме з допомогою електронної системи у транспорті легалізували цей ринок та навели лад.
  • Пасажири автобусів будуть пристібатися ремнями безпеки Пасажири автобусів будуть пристібатися ремнями безпеки Міністерство інфраструктури найближчим часом зобов’яже власників автобусів облаштувати їх ременями безпеки для пасажирів. Про це на брифінгу 8 серпня заявив перший заступник міністра інфраструктури Костянтин Єфименко, повідомляє прес-служба відомства.
  • Ремонт площі Св. Теодора завершать до 24 серпня Ремонт площі Св. Теодора завершать до 24 серпня Ремонтні роботи на площі Святого Теодора розпочалися 30 липня. Вчора тут стартувала завершальна стадія – укладання бруківки. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Авіарейс Львів-Прага скасують на зимовий період Авіарейс Львів-Прага скасують на зимовий період Авіакомпанія Czech Airlines в зимовому розкладі польотів припинить виконувати рейси між Прагою та Львовом. Відповідно до системи бронювання авіаперевізника, останній політ за цим маршрутом відбудеться 26 жовтня.
  • Рішення про видачу віз Великобританії українцям тепер прийматимуть у Польщі Рішення про видачу віз Великобританії українцям тепер прийматимуть у Польщі Великобританія перенесла розгляд документів українців на отримання віз у своє Посольство в Польщі.
  • У Львові продають фальшиві талони на трамваї. Як відрізнити? У Львові продають фальшиві талони на трамваї. Як відрізнити? За два тижні у Львові звільнено двох водіїв електротранспорту за продаж фальшивих квитків.
  • В Україні стане прохолодніше В Україні стане прохолодніше Завтра, 9 серпня у західних областях вночі і вдень короткочасний дощ. Температура вночі знизиться до 11-14 градусів, вдень до 25-26. Вітер північний, 5-12 м/с. У Києві та області вночі та вдень без опадів. Температура вночі 11-12 градусів, вдень 25-26. Вітер північно-західний, 5-12 м/с.
  • В Україні пропонують запровадити сієсту В Україні пропонують запровадити сієсту Санслужба та гідробіологи радять запровадити в Україні сієсту. Обідній перепочинок може стати порятунком від негативного впливу сонця.
  • 15 серпня громадський транспорт у Львові курсуватиме до 00.30 15 серпня громадський транспорт у Львові курсуватиме до 00.30 15 серпня у Львові рух транспорту буде продовжений до 00:30 у зв’язку із грою Збірних України та Чехії на стадіон «Арена Львів». Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Клімат України змінюється на субтропічний Клімат України змінюється на субтропічний Клімат України поступово змінюється, наближаючись до субтропічного, і невдовзі нагадуватиме клімат Греції
  • У Львові закрили на ремонт частину вулиці Коновальця. СХЕМА У Львові закрили на ремонт частину вулиці Коновальця. СХЕМА Вулицю Коновальця ремонтуватимуть на ділянці від вулиці Мельника до вулиці Київської. Ремонтні роботи розпочнуть сьогодні, 8 серпня - повідомили у Франківській райадміністрації. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Львів Львів'ян запрошують на антикомерційний арт-фестиваль в Кам'янці-Подільському 3 фестивальні дні, 3 сцени, близько 50 кращих рок-колективів країни, близько 10 поетів, більше 15 райтерів з України, Росії, Білорусії, Польщі та Іспанії. Усе це матимуть змогу побачити відвідувачі фестивалю "Республіка", що триватиме з 10 по 23 вересня у м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області, - повідомили організатори.
  • Вулицю Фредра сьогодні перекриють у зв Вулицю Фредра сьогодні перекриють у зв'язку з зйомками фільму У Львові до 29 серпня на вулицях міста триватимуть зйомки багатосерійного художнього фільму. Драматичну історію життя співака Петра Лещенка екранізовуватиме «Студія Централ Партнершіп». У зв’язку з технічною необхідністю, сьогодні з 15.30 год до 20.00 год буде обмежено рух на вул Фредра. Усіх мешканців просять вибачити за незручності.
  • ОСББ можуть отримати пільгові бюджетні кредити ОСББ можуть отримати пільгові бюджетні кредити Відділ супроводу ОСББ Львівської міської ради повідомляє, що державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву почав прийом заявок на отримання пільгових бюджетних кредитів. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • У Винниках біля Львова планують запустити фунікулер до озера і лижний спуск У Винниках біля Львова планують запустити фунікулер до озера і лижний спуск Генеральний проект розвитку міста Винники передбачає залучення «Чортових скель» (Винники) для створення потужного рекреаційного комплексу. Про це повідомили у прес-службі Винниківської міської ради.
  • З 1 вересня в Україні зростуть мінімальні стипендії З 1 вересня в Україні зростуть мінімальні стипендії З 1 вересня 2012 року зростуть мінімальні стипендії для учнів ПТУ, вузів, а також стипендії для дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування. Це закріплено постановою №703 від 25 липня, розміщеною на сайті уряду.
  • У серпні-вересні львів У серпні-вересні львів'яни будуть без гарячої води ЛКП «Залізничнетеплоенерго» проводитиме повторні гідравлічні випробування теплових мереж на щільність. У зв’язку з цим до деяких будинків Львова не подаватимуть гарячу воду. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Західній Україні сьогодні будуть грози, град і шквали У Західній Україні сьогодні будуть грози, град і шквали Вдень 7 серпня у західній частині Україні місцями грози, град, шквали 19-24 м/с. Про це повідомляє Український гідрометеоцентр.
  • У середу розпочнеться ремонт вулиці Коновальця У середу розпочнеться ремонт вулиці Коновальця Вулицю Коновальця ремонтуватимуть на ділянці від вул. Мельника до вул. Київської. Ремонтні роботи планують розпочати у середу, 8 серпня. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Укрзалізниця запустить електронну карту руху поїздів в реальному часі
Укрзалізниця запустить електронну карту руху поїздів в реальному часі Експерти «Укрзалізниці» працюють над створенням єдиної інформаційної бази, яка дозволить бачити в реальному часі рух усіх потягів. Надалі планується надавати доступ до цієї бази пасажирам.
  • 7 серпня у зв 7 серпня у зв'язку з початком ремонту перекриють вулицю Коперника Від завтра вул. Коперника від повороту трамвайної колії і до вул. Стефаника буде перекритою для руху транспорту. На цій ділянці демонтують трамвайні колії. Відновлять тротуари та перемостять бруківку на проїзній частині. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Завтра мешканці Залізничного району матимуть обмежене водопостачання Завтра мешканці Залізничного району матимуть обмежене водопостачання У зв’язку з аварійною ситуацією на магістральному водогоні діаметром 900 мм «Городок – Львів» поблизу с. Бартатів, завтра, 7 серпня з 10 до 20 год водопостачання Залізничного району та мікрорайону Левандівка, обмеженого вулицями Широка, Сяйво, Рудненська здійснюватиметься з пониженим тиском за скороченим графіком. Повністю припинене водопостачання м.Городок, с.Лапаївка та с.Зимна Вода.
  • Львів готує заявку на участь у Олімпійських іграх 2022 року 
Львів готує заявку на участь у Олімпійських іграх 2022 року Львів планує готувати заявку на проведення Зимових Олімпійських ігор 2022 року. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові ремонтуватимуть вулиці Драгоманова, Тарнавського та Коперника У Львові ремонтуватимуть вулиці Драгоманова, Тарнавського та Коперника Як розповідають у відділі комунального господарства Галицької районної адміністрації, влітку у Галицькому районі планується перебрукувати вулицю Драгоманова. Про це повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub Хедлайнерами фестивалю Захід-2012 будуть Ляпис Трубецкой та Zdob Si Zdub З 17 по 19 серпня у с. Родатичі на Львівщині відбудеться відбудеться черговий фестиваль «Захід». У програмі – виступи зірок української та закордонної альтернативної сцени, літературні виступи, мистецькі майстерні. Про це повідомляють організатори.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!