Новини
  • Швидкісні потяги Hyundai в Україні ламаються та порушують графік Швидкісні потяги Hyundai в Україні ламаються та порушують графік Від часу запуску в Україні (наприкінці травня 2012 року) швидкісний потяг Hyundai ламався вже щонайменше вісім разів.
  • У Львові внесли зміни до транспортної схеми міста У Львові внесли зміни до транспортної схеми міста Управління транспорту та зв’язку Львівської міськради оприлюднило уточнену траспортну схему міста. Уточнена схема Львова містить усі останні зміни, які відбулися в маршрутах деяких автобусів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • Квітковий ринок у Львові буде на площі Галицькій (біля фонтану) Квітковий ринок у Львові буде на площі Галицькій (біля фонтану) Депутати Львівської міської ради на сесії 12 липня надали дозвіл ЛКП «Зелений Львів» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки на пл. Галицькій, 10 (біля фонтану).
  • Ремонт вул. Богданівської у Львові розпочнеться у понеділок Ремонт вул. Богданівської у Львові розпочнеться у понеділок У Львові 16 липня розпочнуться роботи з відновлення дорожнього покриття на вул. Богданівській, повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • Безкоштовні екскурсії "Мандруй Львівщиною" можна відвідати з середини липня  Безкоштовні екскурсії "Мандруй Львівщиною" можна відвідати з середини липня Управління туризму та курортів головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій облдержадміністрації спільно з туристичним активом області впроваджує туристичний проект «Мандруй Львівщиною». Про це інформує прес-служба Львівської ОДА.
  • У Львові з У Львові з'явиться новий атракціон Львівська міська рада 12 липня прийняла ухвалу «Про встановлення механізованого атракціону на пл. Святого Теодора». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.
  • У Залізничному районі Львова сьогодні проблеми з водою У Залізничному районі Львова сьогодні проблеми з водою Сьогодні, 12 липня, у Залізничному районі Львова подача води з пониженим тиском та скороченим графіком здійснюватиметься до 22 години. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові шукають батьків для створення будинку сімейного типу  У Львові шукають батьків для створення будинку сімейного типу Відділ у справах дітей Львівської міськради шукає кандидатів у батьки-вихователі дитячого будинку сімейного типу, який планують створити на вул. Багряного, 33 у Львові. Про це повідомляє прес-служба Львівської міськради.
  • У Львові запрацювало "єдине вікно" для реєстрації автомобілів У Львові запрацювало "єдине вікно" для реєстрації автомобілів ДАІ у Львові відкрили «єдине вікно» для реєстрації чи перереєстрації транспортних засобів. Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області.
  • У курортній Східниці пройде фестиваль "Східницьке літо" У курортній Східниці пройде фестиваль "Східницьке літо" З метою активного розвитку цільових туристично-відпочинкових поїздок, підвищення привабливості та поінформованості про курорт Східниця, збереження та розвитку народної творчості, традицій та обрядів, розвитку мистецьких колективів на території курорту Східниця проходить щорічний фестиваль «Східницьке літо» - про це повідомив начальник головного управління з питань туризму, євроінтеграції, зовнішніх зв’язків та інвестицій ЛОДА Сергій Кисельов.
  • Підприємців запрошують на семінар про нововведення у податковому кодексі Підприємців запрошують на семінар про нововведення у податковому кодексі До дня бухгалтера у Львові проведуть безкоштовний семінар для бухгалтерів, директорів, аудиторів та підприємців. Цю інформацію передає прес-служба Львівської міської ради. Семінар присвячений тематиці нововведень у податковому законодавстві.
  • В Україні для рафтингу підходять 19 річок В Україні для рафтингу підходять 19 річок Нині кількість річок в Україні, які використовуються для такого активного виду відпочинку, як рафтинг, сягнула дев'ятнадцяти.
  • Частина Львова без гарячої води Частина Львова без гарячої води Cтаном на ранок 11 липня не подається гаряча вода 372 мешканцям Франківського та частині Сихівського районів. Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • На Львівщині сьогодні дощитиме На Львівщині сьогодні дощитиме 11 липня на території Львівської області прогнозують дощі, зливи, місцями шквали до 15-20 м/с, - повідомляє Державний гідрометеоцентр України.
  • У Львові через ДТП простоюють 12 трамваїв
У Львові через ДТП простоюють 12 трамваїв У районі Привокзальної у Львові сталося 2 ДТП, що спричинило значні затори у русі транспорту.
  • Вчені дослідили, що домашні тварини роблять дітей здоровішими Вчені дослідили, що домашні тварини роблять дітей здоровішими Вчені з'ясували, що домашні коти і собаки можуть бути не лише іграшкою для малюків – з'ясувалося, що ці тваринки можуть вберегти дитину від застуди та інших захворювань. Згідно з останніми дослідженнями, коти і песики допомагають знизити ризик підхопити кашель і нежить упродовж першого року життя малюка, пише Time з посиланням на журнал Pediatrics.
  • Від сьогодні дійсні нові правила виплати вкладів Ощадбанку Від сьогодні дійсні нові правила виплати вкладів Ощадбанку З 11 липня набуває чинності закон "Про внесення змін до закону "Про державні гарантії відновлення заощаджень громадян України", який передбачає перереєстрацію вкладників Ощадбанку СРСР.
  • Львівський ДРАЦС запровадив нову послугу - обряд «Заручин» Львівський ДРАЦС запровадив нову послугу - обряд «Заручин» Львівський міський ДРАЦС пропонує нареченим скористатися новою послугою – давнім обрядом «Заручин», повідомляє Головне управління юстиції у Львівській області.
  • У серпні у Львові запрацює система управління дорожнім рухом У серпні у Львові запрацює система управління дорожнім рухом У Львові створюють центр адаптивного управління дорожнім рухом. З цього приводу уже укладено кредитну угоду між ЄБРР і Львовом. Як повідомили у Львівській міській раді, угода передбачає два напрямки розвитку, перший – це реконструкція львівських доріг, а другий - це створення саме систем управління дорожнього руху.
  • Питання трансферних квитків у Львові вирішать до 15 липня Питання трансферних квитків у Львові вирішать до 15 липня Проїзд у маршрутках Львова фактично подорожчав вдвічі, оскільки трансферні квитки у радіальних маршрутах, які скасували лише на час «Євро-2012», не відновили. В управлінні транспорту та зв’язку ЛМР наразі вивчають пасажиропотік, аби з’ясувати, чи повертати «трансфер». До 15 липня це обіцяють вирішити.
  • З 1 серпня Wizzair вводить плату за ручний багаж З 1 серпня Wizzair вводить плату за ручний багаж Лоу-кост авіакомпанія WizzAir вводить окрему плату за стандартний ручний багаж розміром 55х40Х20 см. Нововведення почне діяти уже з 1 серпня.
  • У Львові - грози У Львові - грози 9-10 липня 2012 року Український гідрометеоцентр прогнозує у західних областях грози, місцями сильні дощі, град та шквали до 15-20 м/с. Про це інформує відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».
  • Складено рейтинг вулиць Львова, де найчастіше трапляються ДТП Складено рейтинг вулиць Львова, де найчастіше трапляються ДТП ДАІ склало рейтинг вулиць Львова, на яких трапляється найбільше дорожньо-транспортних приход. Перше місце в ньому посіло перехрестя Наукова–Стрийська–Хуторівка. Про це повідомила прес-служба ГУ УМВСУ у Львівській області.
  • 11 навчальних закладів позбавили ліцензії 11 навчальних закладів позбавили ліцензії 11 навчальних закладів України анульовано ліцензії через низьку якість освіти та рівень підготовки викладачів.
  • На вихідні у Львові триматиметься ясна погода і спека На вихідні у Львові триматиметься ясна погода і спека У Львові 7 і 8 липня температура повітря сягатиме 31-33° тепла, - прогнозують синоптики. Також буде ясна погода, без опадів.
  • Послуги доступу до інтернету та кабельного телебачення зростуть у ціні Послуги доступу до інтернету та кабельного телебачення зростуть у ціні Держрегулятор 6 липня схвалив законопроект, яким вводиться 3,5%-ва надбавка до тарифів операторів. Кошти від цих платежів оцінюються понад 1,6 млрд грн на рік і будуть спрямовані на розвиток зв’язку у сільських та гірських районах та компенсацію збитків від надання послуг за державними тарифами.
  • У міжнародних поїздах перевірятимуть паспорти У міжнародних поїздах перевірятимуть паспорти Верховна рада України 5 липня ухвалила закон, відповідно до якого у пасажирів в міжнародних поїздах перевірятимуть лише паспорти.
  • Нова резолюція ООН гарантує свободу слова в інтернеті Нова резолюція ООН гарантує свободу слова в інтернеті В ООН прийнята резолюція, що гарантує права людини на свободу слова в інтернет. За резолюцію в четвер проголосували 47 країн-членів Ради з прав Людини ООН, передає Reuters.
  • У курортному Трускавці немає води У курортному Трускавці немає води Сьогодні, 5 липня, Трускавець знову залишився без води у зв’язку з ремонтом водогону «Гірне – Дрогобич» водопостачання припинене на півтора доби.
  • У Львові відновили рух тролейбуса №11 У Львові відновили рух тролейбуса №11 4 липня о 18.00 год відновлено рух тролейбуса №11. Працівники ЛКП «Львівелектротранс» встановили контактну мережу, яку раніше викрали зловмисники, - повідомила прес-служба ЛМР.
  • Туалети на львівському вокзалі знову стали платними Туалети на львівському вокзалі знову стали платними Відвідувачі залізничного вокзалу у Львові скаржаться на те, що після закінчення Євро-2012 послуга користування туалетом на вокзалі стала знову платною і становить 2 гривні.
  • Вулицю Винниченка закрили для руху на 2 дні Вулицю Винниченка закрили для руху на 2 дні Вулицю Винниченка у Львові закрито для проїзду транспорту. Рух обмежено на два дні, у зв’язку з проведенням масових заходів, - повідомила прес-служба Львівської міськради.
  • У центрі Львова проводять ремонтні роботи У центрі Львова проводять ремонтні роботи У Львові, на вул. Ляйнберга протягом липня замість асфальтного покриття покладуть бруківку, – повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові змінили схему руху маршрутки №28 У Львові змінили схему руху маршрутки №28 Львівська міськрада внесла зміни у схему руху львівської маршрутки №28, - повідомили у прес-службі Львівскої міської ради.
  • Пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюватимуть у звичному режимі Пункти пропуску на українсько-польському кордоні працюватимуть у звичному режимі Сьогодні із 20.00 у міжнародних пунктах пропуску для автомобільного сполучення, розташованих на ділянці кордону в межах Львівщини, українські та польські прикордонні і митні служби починають працювати у звичному режимі, - повідомляє прес-служба Львівської митниці.
  • Завтра у Львові буде чат-конференція з мером Завтра у Львові буде чат-конференція з мером 5 липня на ZAXID.NET відбудеться чат-конференція з міським головою Львова Андрієм Садовим. Чат розпочнеться о 12.00. Усі бажаючі можуть задати свої запитання.
  • У Львові зникнуть "дешеві" та "соціальні" аптеки У Львові зникнуть "дешеві" та "соціальні" аптеки Назви «соціальна» аптека, аптека «низьких» або «найкращих» цін є рекламою і вводять в оману громадян України, а тому з липня вони відтепер заборонені на вивісках. Тепер на вивісках фактично має залишитися тільки одне слово – «Аптека».
  • Укрзалізниця змінила умови бронювання квитків Укрзалізниця змінила умови бронювання квитків З 19 червня 2012 року встановлено термін попереднього резервування проїзних документів 60 діб на 8 найпопулярніших поїздів: № 20/20 Луганськ – Київ – Луганськ, №38/37 Донецьк – Київ – Донецьк, №44/43 Івано-Франківськ – Київ – Івано-Франківськ, №92/91 Львів – Київ – Львів, №12/11 Київ – Сімферополь – Київ, №67/68 Київ – Варшава – Київ, №81/82 Київ – Ужгород – Київ, №106/105 Одеса – Київ – Одеса, - повідомляє прес-служба Укрзалізниці.
  • "Твоє місто" та "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу до Євро-2012 "Твоє місто" та "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу до Євро-2012 Медіа-портал "Твоє місто" та холдинг емоцій "!Фест" нагородили переможця фотоконкурсу «Спіймай позитивні емоції Євро 2012». Ним став Роман Поляниця, чия фотографія "Віддані своїй команді" з німецькими вболівальницями набрала найбільшу кількість голосів - 216.
  • Вулицю Гнатюка сьогодні відкриють для руху Вулицю Гнатюка сьогодні відкриють для руху Триває процес демонтаж конструкцій львівської фан-зони. І вже сьогодні буде відновлено рух транспорту через вулицю Гнатюка. А до кінця тижня запрацює фонтан перед Оперним театром.
  • У Львові можуть підвищити вартість проїзду у маршрутках до 3 грн У Львові можуть підвищити вартість проїзду у маршрутках до 3 грн У Львові розглядають можливість підвищення плати за проїзд у міському автобусному транспорті. Про це 3 липня повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • У Львові оголосили конкурс проектів впорядкування комплексу Бернардинів У Львові оголосили конкурс проектів впорядкування комплексу Бернардинів Львівська міська рада, спільний українсько-німецький проект «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» та Центр міської історії Центрально-Східної Європи оголосила міжнародний відкритий конкурс проектів впорядкування простору Бернардинського комплексу у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.
  • В Україні врегулюють вартість послуг ріелторів В Україні врегулюють вартість послуг ріелторів Уряд підготував законопроект, яким зобов’яже ріелторів отримувати сертифікати і підвищувати свою кваліфікацію кожні три роки. При цьому їхні послуги не зможуть коштувати більше 3% від вартості нерухомості.
  • Відтепер по суботах можна долетіти зі Львова до Риму Відтепер по суботах можна долетіти зі Львова до Риму В суботу, 30 червня, із львівського аеропорту ім. Данила Галицького вилетів перший літак до столиці Італії Риму, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • Частину львівських садочків у липні закриють на ремонт Частину львівських садочків у липні закриють на ремонт У Львові із 2 по 15 липня дошкільні заклади призупинили свою роботу, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт та вибуттям дітей на оздоровлення, -повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • До кінця тижня у Львові триматиметься спека До кінця тижня у Львові триматиметься спека Сьогодні, 2 липня, у Львові опади не очікуються, вітер змінних напрямків, 3-8 м/с, - повідомляє Укргідрометцентр.
  • До кінця року ціна на пиво зросте на 15%, продукти широкого вжитку - втричі, - прогнози експертів До кінця року ціна на пиво зросте на 15%, продукти широкого вжитку - втричі, - прогнози експертів Соцпрограми — прямі винуватці майбутнього подорожчання товарів народного споживання. Таку думку висловив голова підкомітету Комітету Верховної Ради з питань бюджету, народний депутат Олександр Чорноволенко.
  • На європейських курортах цього літа суттєві знижки на відпочинок На європейських курортах цього літа суттєві знижки на відпочинок Через кризу у Європі курорти Греції, Іспанії та інших країн почали заманювати туристів досить великими знижками, які часом доходять до 25%. Проте вітчизняні туроператори приховують ці дані від клієнтів та отримують надприбутки.Так, у Греції в нинішньому сезоні ціни в більшості готелів знизилися на 10%, а деякі готові поступитися і до 20-25%, пише "Деловая столица".
  • Сьогодні в Україні стартує вступна кампанія у ВИШі Сьогодні в Україні стартує вступна кампанія у ВИШі В Україні 2 липня розпочнеться вступна кампанія до вищих навчальних закладів.
  • У Львові три тижні не буде гарячої води У Львові три тижні не буде гарячої води Від сьогодні, 2 липня і до 23 липня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочне гідравлічні випробування магістральних теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід), тому подача гарячої води буде припинена в деяких районах Львова. Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
  • З 1 липня на 10% зросла вартість користування стаціонарним телефоном З 1 липня на 10% зросла вартість користування стаціонарним телефоном Від учора, 1 липня, відповідно до постанови Національної комісії, що здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації (НКРСІ), тарифи на користування стаціонарним телефоном зросли на 10%.
  • Збірна Іспанії втретє стала чемпіоном Європи з футболу Збірна Іспанії втретє стала чемпіоном Європи з футболу У неділю, 1 липня, у Києві відбувся фінальний матч ЄВРО-2012. Збірна Іспанії перемогла в останньому поєдинку цьогорічного Чемпіонату Європи з футболу команду Італії.
  • Сьогодні ввечері - фінал Євро 2012. Пряма трансляція - на телеканалах "Україна","Футбол", "Перший національний" Сьогодні ввечері - фінал Євро 2012. Пряма трансляція - на телеканалах "Україна","Футбол", "Перший національний" Фінал Євро-2012, який відбудеться 1 липня на київському НСК Олімпійський, наживо побачать 150 мільйонів глядачів. Як повідомляє офіційний сайт УЄФА, ефектним вступом до фінального поєдинку між збірними Іспанії та Італії стане також офіційна церемонія закриття Євро-2012.
  • У Львові знову потепління У Львові знову потепління За прогнозами Укргідрометцентру, сьогодні, 30 червня у Львові переважатиме сонячна погода, температура вдень +24...29 градусів за Цельсієм, вітер південно-східний 3-8м/с.
  • Сьогодні - перший півфінал Євро-2012. Трансляція матчу Португалія - Іспанія о 21.45 на ТРК "Україна" і каналі "Футбол" Сьогодні - перший півфінал Євро-2012. Трансляція матчу Португалія - Іспанія о 21.45 на ТРК "Україна" і каналі "Футбол" Сьогодні, 27 червня, визначиться перший фіналіст Євро-2012. У півфінальному поєдинку чемпіонату Європи з футболу на стадіоні "Донбас-Арена" в Донецьку зустрінуться збірні Португалії та Іспанії. Матч транслюватимуть телеканали "Україна" й "Футбол". Початок гри о 21:45.
  • На вихідні у Львові буде прохолодно і йтиме дощ На вихідні у Львові буде прохолодно і йтиме дощ 28 та 29 червня у Львові очікується прохолодна та дощова погода.
  • З 1 липня у Львові зростуть тарифи на електроенергію для населення З 1 липня у Львові зростуть тарифи на електроенергію для населення Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики Постановою №750 від 15.06.2012р., зареєстрованою в Міністерстві юстиції України 19.06.2012р. за №996/21308, внесла зміни до тарифів на електричну енергію, що відпускається населенню. Постанова набуває чинності 1 липня 2012 року. Про це 27 червня повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ «Львівобленерго».
  • День Конституції у Львові святкуватимуть 2 дні. Програма День Конституції у Львові святкуватимуть 2 дні. Програма У Львові 27-28 червня відбудеться ряд заходів з нагоди Дня Конституції. Як повідомили ZAXID.NET у Львівській міській раді, впродовж двох днів на північній стороні площі Ринок виступить симфонічний оркестр Львівської обласної філармонії, актори Львівського академічного духовного театру «Воскресіння» покажуть виставу «Фієста».
  • Наступні чотири дні в Україні - вихідні Наступні чотири дні в Україні - вихідні Чотири дні відпочиватимуть українці з нагоди Дня Конституції. Про це йдеться у постанові Кабміну.
  • Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Маршрут тролейбуса №12 у Львові відновлять з 7 липня Тролейбус №12 відновить свій маршрут уже з 7 липня, зараз тривають роботи з влаштування контактної мережі на вул. Городоцькій, - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!