74% українців планують на травневі вихідні залишатися вдома

1394 0
Ще 17% респондентів мають серед планів зайнятися домашнім господарством.
Фото Марії Стахів / Твоє місто

Фото Марії Стахів / Твоє місто

Більшість українців, 74%, планують провести травневі вихідні вдома. Залишитися вдома планують українці з міста та села. Відповідні результати опублікувала соціологічна група «Рейтинг».

Ще 17% респондентів мають серед планів зайнятися домашнім господарством, 8% хочуть відвідати рідних, 5% — провести час із друзями чи знайомими. Водночас 1% опитаних збирається у подорож країною.

Читайте також: Для виходу з кризи Львівщина пропонує іноземному бізнесу свою землю і людей

Частіше про бажання зайнятися домашнім господарством говорили мешканці заходу, центру та жителі сіл. Про те, що планують залишитися вдома, частіше говорили жінки (73%), літні люди від 50 років (69%), молодь до 35 років (64%) та бідні люди (72%). Відвідати рідних частіше хочуть респонденти до 35 років, чоловіки та забезпечені люди.

Додамо, що 1200 респондентів від 18 років в усіх областях, крім тимчасово окупованих територій Криму та Донбасу, пройшли опитування 24-25 квітня. Опитування проводили методом CATI. Помилка репрезентативності дослідження, з довірчою імовірністю 0,95, не більше 2,8%.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!