Актор Шон Пенн відвідав Київ, і залишив свій «Оскар» до перемоги

824 0
Президент вручив американському актору орден «За заслуги» ІІІ.
Фото: ОП

Фото: ОП

Американський актор і кінорежисер Шон Пенн уже втретє за час повномасштабної війни відвідує Україну. Цього разу він привіз до Києва статуетку «Оскар», яка залишиться в країні до перемоги.

Джерело: президент Володимир Зеленський у Facebook

«Цього разу наша зустріч була особливою. Шон привіз свою статуетку «Оскара» як символ віри в перемогу нашої країни. Вона перебуватиме в Україні до закінчення війни», – сказав президент.

Президент вручив Пенну орден «За заслуги» ІІІ ступеня та подякував «за щиру підтримку та вагомий внесок у популяризацію України у світі».

Нагадаємо, американський актор і режисер Шон Пенн у липні приїжджав до Львова. Це був його другий візит до міста. Раніше Шон Пенн відвідав Львів 28 березня, де заявив про готовність допомагати переселенцям, які тимчасово проживають у Львівській області. 

Для довідки

Шон Джастін Пенн – американський актор та кінорежисер. Лауреат премій «Оскар» 2004 року за роль у фільмі «Таємнича річка» та «Оскар» 2009 року за роль у фільмі «Гарві Мілк».

Антоніна Костик


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!