Біля лікарні на Орлика у Львові облаштовують доріжку для маломобільних груп

1657 0
Доріжку облаштували вже на 75%.
Фото: Твоє місто

Фото: Твоє місто

У Львові біля лікарні св. Миколая, що на вул. Пилипа Орлика, 4 облаштовують доріжку-серпантин для маломобільних груп населення. Її облаштували вже на 75%.

Джерело: ЛКП «Львівавтодор»

«Додаткові роботи проводять в межах реконструкції вул. П. Орлика. На схилі біля дитячої лікарні на вул. П. Орлика, 4 фактично завершують доріжку-серпантин для маломобільних груп населення – її облаштовано на 75%», – йдеться у повідомленні.

Окрім того, цього тижня цього тижня біля медзакладу заливали фундаменти під опори зовнішнього освітлення, проводили роботи з планування ландшафту схилу та підсипали родючий шар ґрунту.

Нагадаємо, що додаткові паркомісця біля лікарні св. Миколая, що на вул. Пилипа Орлика, 4, які мали зʼявитися ще до кінця 2022 року, планують обладнати до кінця цієї весни.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!