Богослужіння онлайн та обмеження у роботі метро. Головні події дня у Києві

787 0
Дайджест новин за 23 квітня.
Фото: Київська міська рада

Фото: Київська міська рада

Безпекова ситуація. Комендантська година у Києві під час святкування Великодня діятиме із 23:00 23 квітня до 05:00 24 квітня. 

Богослужіння у храмах вночі відбуватимуться в режимі онлайн-трансляції.

Транспорт. Відновили рух два трамвайні маршрути. Мова про: №11 (Контрактова площа – вулиця Йорданська); №22А (бульвар Перова – ст. м. «Лісова»). 

Також курсують два нові тролейбусні маршрути, а саме: №27К (ст. м. «Почайна» – ДБК-3 на проспекті Відрадному) та №31 (вулиця Милославська – залізнична станція «Зеніт»). 

Крім того, поїзди метро на час повітряної тривоги призупинятимуть рух наземною ділянкою на «червоній» лінії, а на «зеленій» – не курсуватимуть через Південний міст. 

Читайте також: «Ми відправили 100 вантажівок допомоги». Як львівський єпископ допомагає тим, хто потерпів від війни 

Водночас відновили залізничне сполучення між Сумами й Києвом, тимчасово – з пересадкою у Ніжині.

Київська область. На Київщині повністю або частково відновлено розподіл газу в 103 населених пунктах. Без газопостачання залишаються ще 17 населених пунктів. З них чотирнадцять – у Бучанському районі, три – у Вишгородському. 

Нагадаємо, 24 квітня, на Великдень, в Україну з візитом прибудуть державний секретар США Ентоні Блінкен і міністр оборони Штатів Ллойд Остін. За словами Президента України Володимира Зеленського, під час візиту американська делегація обговорюватиме, зокрема, постачання зброї Україні.

 

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!