До Львова приїде Вифлеємський вогонь миру

1664 0
17 грудня пластова делегація з Австрії передасть Вифлеємський вогонь миру пластунам Львова. А відтак символ миру передадуть громаді міста, церквам, лікарням, військовим частинам та сім’ям пластунів, що перебувають в АТО. Церемонія передачі відбуватиметься о 14:30 на площі Ринок
Фото: day.kiev.ua

Фото: day.kiev.ua

Вже завтра австрійські скаути доставлять вогонь львівським пластунам, котрі передадуть його до ЛМР та ЛОДА. Також відбудеться урочисте передання вогню на зберігання до собору Св. Юра, звідки почнеться естафета передачі символу миру до інших церков, міст і сіл України, повідомили Tvoemisto.tv в Національній скаутській організації України – ПЛАСТ.

Кожна львівська родина матиме змогу запалити у себе вдома на Святвечір Вогонь з Вифлеєму, єднаючись таким чином з іншими християнами по цілій Україні та Європі.

Нагадаємо, що Вифлеємський Вогонь Миру щорічно передається в Європу літаком у спеціальному контейнері. Полум’я є символом любові, добра та миру, що особливо актуально для нашої країни.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!