Два трамваї у Львові тимчасово курсуватимуть зі змінами. Оновлено

1226 0
Йдеться про трамвайні маршрути № 7 та №9.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

У четвер, 28 вересня, у Львові два трамваї тимчасово змінили свій маршрут. Йдеться про трамвайні маршрути №7 та №9. Про це повідомила Львівська міська рада.

«Через аварійні роботи на ділянці колії по вул. Д. Галицького у напрямку до вулиці Підвальної (детальніше на схемі) трамвайні маршрути №№ 7 та 9 тимчасово змінили маршрути», – йдеться в повідомленні.

  • №7– вул. Татарбунарська – вул. Замарстинівська та у зворотному напрямку

  • №9️ – Залізничний вокзал – вул. Вітовського - вул. Руська – вул. Дорошенка – Залізничний вокзал.

 

Схема:

Оновлено. Станом на 11.00 трамваї №7 та №9 їздять за звичними маршрутами. 
 
Нагадаємо, 28 вересня, на пл. Данила Галицького, 4, на повороті у напрямі вул. Підвальної, проводитимуть ремонті роботи. Відтак, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюватимуть об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького
 

Антоніна Костик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!