Київ

Ексдиректор столичного Інституту психології отримав 3 роки за хабар

1103 0
Чоловік свою провину не визнав.

Колишній директор Інституту психології ім. Костюка проведе у в'язниці три роки за хабар. Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, директор одержав від жінки $5 тисяч, пообіцявши посприяти її працевлаштуванню в навчальний заклад. Чоловік свою провину не визнав.

Суд вивчив зібрані докази та засудив ексдиректора до 3 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з виконанням організаційно-розпорядчих та адміністративно-господарських функцій строком на 1 рік.

Посадовця затримали ще у 2017 році, на той час директором інституту був Сергій Максименко.

Нагадаємо, у київському Інституті урології вимагали $6 тисяч за проведення операції, яку повністю фінансує держава. Лікар під слідством.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!