Glovo збудує у Києві перший перехоплювальний велопаркінг за 5 млн грн

1238 0
Велопарковку планують побудувати поблизу ст. м. Почайна в Оболонському районі.
Фото: Glovo

Фото: Glovo

Служба доставки Glovo інвестує 5 млн грн в побудову першого в Україні пересадного вузла для велотранспорту. Про це йдеться у пресрелізі компанії.

Завдяки такому велопаркінгу у киян буде можливість залишати свої велосипеди на охоронному громадському паркінгу. 

Велопарковку планують побудувати на перетині проспектів Оболонського і Степана Бандери поблизу ст. м. Почайна в Оболонському районі.

«Це місце обрали через наявність велосмуг та можливості безпечно дістатись його велосипедом згідно з Правилами дорожнього руху. Рішення приймали спільно з Департаментом транспортної інфраструктури КМДА та ГО Асоціація велосипедистів Києва – U-Cycle», – пояснюється у повідомленні.

У компанії зазначають, що містяни зможуть залишати свої велосипеди на цілий день на охоронному паркінгу. Наприклад, велосипед можна буде залишити біля метро по дорозі на роботу, а повертаючись увечері, забрати його.

Надалі Glovo спільно з Київською міською радою планують реалізовувати проєкти й за іншими напрямами, як-от: соціальна доставка, підтримка малого й середнього бізнесу та розвиток інфраструктури міста.

Ігор Ющенко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!