Київ

Голову антикорупційного департаменту Києва відбиратимуть відомі громадські активісти

1061 0
Головою комісії призначено Олександра Лємєнова.
Олександр Леменов/Facebook

Олександр Леменов/Facebook

Мер Києва Віталій Кличко підписав розпорядження про створення комісії з відбору директора Департаменту з питань запобігання та виявлення корупції КМДА. Про це повідомив голова комісії – юрист та експерт в сфері антикорупційної політики Олександр Лємєнов.

До складу комісії увійшли відомі антикорупційні активісти з «АвтоМайдану», Руху «Чесно», «StateWatch».

Зі скриншоту опублікованого Олександром Лємєновим стало відомо, що до комісії увійшли: Катерина Бутко — представник Громадської організації "Всеукраїнське об'єднання «Автомайдан», Ірина Латиш —  представник Громадської організації Рух «Чесно», Віктор Чумак — народний депутат 7-8 скликання. Секретарем комісії призначено Віктора Домагальського, який є радником Київського міського голови з питань протидії корупції та взаємодії з правоохоронними органами. Головою комісії призначено Олександра Лємєнова - юриста та представника громадської організації «StateWatch».

Нагадаємо, у липні в КМДА оголосили конкурс на посаду голови нового департаменту запобігання корупції. Тоді мер Києва заявляв, що для створення конкурсної комісії залучать представників антикорупційних органів НАЗК та НАБУ і громадських організацій.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!