Київ

Кличко розповів, що робитимуть із пошкодженим ракетою будинком

918 0
На час відновлення будинку містянам нададуть тимчасове житло

Якщо опорні конструкції будинку, який постраждав внаслідок нічної ворожої атаки, неушкоджені, місцева влада оперативно відновить його. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Мешканців пошкодженого будинку оперативно евакуювали вночі. Наразі тривають слідчо-оперативні дії, після яких людям дозволять забрати необхідні речі, а вибиті шибки комунальники  затягнуть плівкою. Після цього місто розпочне свою експертизу — якщо ж пошкодження конструкцій критичні, будемо розглядати варіант капітального відновлення будинку. Відновлювати доведеться і дитсадок», – розповів він.

На час відновлення будинку містянам нададуть тимчасове житло. Поки що на місці працює пункт обігріву, розгорнутий рятувальною службою.

Нагадаємо, вночі росіяни атакували Київ балістичними ракетами. Внаслідок атаки пошкоджений багатоквартирний житловий будинок і лікарня. Уламки впали у кількох районах міста спричинивши пожежі і пошкодження. Загалом в результаті нічної атаки ворога постраждали 53 людини. 20 із них, в тому числі двох дітей госпіталізували. 33 постраждалим медики надали допомогу на місці. Зокрема, й 6 дітям.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!