Київ

Колектив «RIA Pizza» створив у Києві меморіальну дошку у пам'ять про колег, що загинули внаслідок удару по Краматорську

828 0
Ракетний удар забрав життя 12 людей, з яких сім – працівники піцерії.
Фото: Олена Конопля

Фото: Олена Конопля

У Києві біля закладу «Ria Pizza» встановили меморіальну дошку із загиблими внаслідок ракетного удару по Краматорську працівниками мережі.
 
Також керівництво закладу вирішили оплатити поховання загиблих та лікування постраждалих співробітників за кошти підприємства. Окрім цього, усі охочі можуть попросити особисті реквізити родин жертв в офіціантів, щоб надіслати їм грошову допомогу.
 
Скріншоти зі сторіс закладу в Instagram
 
Нагадаємо, 27 червня російські окупанти поцілили ракетами «Іскандер» по піцерії у центрі Краматорська. Будівля зруйнована повністю. Пошуково-рятувальна операція у Краматорську тривала дві доби. За офіційними даними загинуло 12 людей, серед яких три дівчинки-підлітки. Ще 60 отримали травми, в тому числі 8 місячний малюк.
 

Відомо, що у закладі проходило дитяче свято. Було багато малечі з батьками, волонтери, представники гуманітарних організацій та журналісти.

_________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!