Київ

«Київ Цифровий» роздає 500 тисяч безкоштовних поїздок у громадському транспорті. Як скористатись

1105 0
Акція триватиме 2 місяці
Фото: КМДА

Фото: КМДА

«Київ Цифровий», Mastercard та iPay.ua розпочали спільну кампанію для популяризації безготівкових розрахунків. Користувачі, які придбають цифрову транспортну карту в застосунку за 1 грн отримають безкоштовні поїздки. Про це повідомляє КМДА. 

У межах кампанії користувачі можуть отримати лише за 1 грн. цифрову транспортну карту в застосунку «Київ Цифровий» та 500 тис. безкоштовних поїздок: кожному новому користувачу цифрової транспортної карти – п’ять безкоштовних поїздок.

Для участі в кампанії необхідно оновити застосунок та придбати цифрову транспортну карту в «Київ Цифровий», оплативши покупку карткою Mastercard будь-якого українського банку. При цьому вартість цифрової транспортної карти буде становити 1 грн. замість 40 грн.

Повідомляється, що після оплати цифрова карта автоматично прив’язується до банківської картки в Apple чи Google Wallet і до пристрою, із якого здійснили оплату. Цифрова карта працюватиме лише на тому смартфоні, із якого її придбали.

Щоб скористатися безкоштовною поїздкою, необхідно піднести смартфон із банківською карткою, якою була оплачена цифрова транспортна карта, до валідатора у громадському наземному транспорті, і поїздка автоматично буде підтверджена. Кампанія триватиме протягом двох місяців – з 4 вересня до 4 листопада 2023 року (або до дати використання бюджету рекламної акції в повному обсязі).

Придбати транспортну карту можна в застосунку «Київ Цифровий» у розділі «Транспортна карта» зі швидкого доступу на головному екрані або натиснути «К» ⟶ «Транспортна карта».

Нагадаємо, у новому оновленні міського застосунку «Київ Цифровий» з'явилась віртуальна транспортна карта, яка має стати альтернативою пластиковій. Попри очікування пасажирської спільноти, віртуальну картку зробили платною – вона коштує 40 гривень, у той час, як за виготовлення пластикової потрібно сплачувати 50 гривень.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!