Київ

Київрада продала Епіцентру 4,2 га землі на вулиці Берковецькій

1095 0
Власникам гіпермаркету покупка обійдеться у 187 млн гривень.

Київрада під час пленарного засідання 18 травня погодила продаж земельної ділянки площею 4,2 га на вул. Берковецькій ТОВ «Епіцентр Н». Покупка обійдеться у майже 187 млн гривень.

Мова про ділянку (вул. Берковецька, 6 у Святошинському районі) площею 4,2199 га з цільовим призначенням «для будівництва та обслуговування адміністративних будинків, офісних будівель компаній, які займаються підприємницькою діяльністю, пов’язаною з отриманням прибутку» (кадастровий номер – 8000000000:75:489:0015). Вартість продажу цієї ділянки складає 186,9 млн гривень, з яких 24,9 млн гривень ТОВ «Епіцентр Н» вже перерахувало до міського бюджету як авансовий внесок.

У пояснювальній записці до проєкту рішення зазначається, що на вказаній ділянці розташована частина торговельного комплексу гіпермаркету «Епіцентр» площею 37,7 тис. кв.м. Іншу частину цього об'єкту займає ділянка торговельно-розважального центру «Lavina Mall».

До слова, власниками «Епіцентр» є подружжя Галини та Олександра Герег. Перша була депутатом Київради V і VI скликань, у 2012-2014 роках виконувала обов'язки міського голови Києва як секретар міськради. Олександр Герега тричі обирався до Верховної Ради – у VII-IX скликаннях обирався до парламенту як самовисуванець від виборчого округу №192 в Хмельницькій області.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!