Київ

Київрада уніфікує військові поховання на кладовищах столиці

989 0
У місця почесних поховань на столичних кладовищах будуть встановлювати надмогильні споруди єдиного зразка.

Київрада ухвалила рішення щодо упорядкування військових поховань на столичних кладовищах меморіальними спорудами та пам’ятниками єдиного зразка. Рішення ухвалили на пленарному засіданні ІІ сесії Київської міськради ІХ скликання.

У місця почесних поховань на столичних кладовищах будуть встановлювати надмогильні споруди єдиного зразка.

Виготовлення та монтаж намогильних споруд, а також облаштування, благоустрій, утримання секторів для почесних поховань буде реалізовано коштом бюджету міста Києва.

Також Київ надаватиме компенсацію за надгробки родинам всіх захисників, похованих у столиці. Йдеться про військових, які були у складі військових частин, Сил ТрО та добровольчих формувань Києва.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!