Київ

Київрада заборонила джипінг на території заповідників міста

415 0
Такі змагання негативно впливають на природно-заповідний фонд
Фото: karpatytravel.net

Фото: karpatytravel.net

У Києві заборонили проводити змагання, перегони, ралі, трофі-рейди з використанням джипів та квадроциклів у межах об'єктів та територій природно-заповідного фонду.  Відповідне рішення ухвалили депутати Київради 29 лютого.

Київська міська рада вводить заборону на перегони із джипами та квадроциклами, оскільки їх використання знищує та псує об'єкти, території природно-заповідного фонду та природне біорізноманіття в межах міста.

«З метою уникнення цих наслідків нам необхідно реалізувати екологічні права громадян, посиливши контроль в галузі охорони, збереження об'єктів та територій», — зазначила депутатка Ксенія Семенова.

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!