Київ

Київські контролери мають штрафувати щонайменше двох безбілетників за зміну, — документи

968 0
Офіційно в «Київпастрансі» це не визнають
Фото: Київпастранс

Фото: Київпастранс

У контролерів є щоденний план штрафування безбілетників, хоча офіційно в «Київпастрансі» це не визнають. Про це свідчать документи, опубліковані спільнотою «Пасажири Києва».

Із документів за підписом директора з транспорту «Київпастрансу» Сергія Литвинова випливає, що для того, щоб отримати місячну премію контролер має штрафувати не менше ніж 2 безбілетників за кожну зміну.

«Оскільки цей план не завжди можна виконати через те, що культура оплати досить висока, як кажуть нам контролери, то вони вимушені штрафувати самі себе (викуповувати за власний кошт квитанції), щоб мати можливість отримати премію», - зазначили у спільноті.

Нагадаємо, з липня 2021 року в наземному транспорті Києва більше немає кондукторів. Тоді  в «Київпастрансі» штат кондукторів налічував до тисячі осіб. Частину співробітників перевели на посади контролерів.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!