Київ

Київський метрополітен отримав ще шість вагонів від варшавського метро

871 0
Київ вже отримав 36 вагонів з 60 обіцяних

«Київський метрополітен» отримав черговий зчеп із шести вагонів варшавського метро. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Отримані вагони, перш за все, будуть використані як технічні донори для проведення капітальних ремонтів наявного рухомого складу та створення резерву запчастин.

Нагадаємо, що метрополітен Варшави безкоштовно передає київському метрополітену 60 виведених з експлуатації вагонів серії № 81. Для столичного метро це важлива технічна допомога, оскільки вагони цієї ж серії курсують лініями столичної підземки.

Наразі до Києва вже прибули 36 польських вагонів із 60. Транспортування ще 24 вагонів (4 зчепи) триватиме до кінця 2023 року. 

___________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!