Київ

Київський посадовець «наварив» 350 тисяч на ремонті школи, — прокуратура

671 0
Зазначені у договорі роботи, підрядник у повному обсязі не виконав, а вартість зробленого безпідставно завищив.

Шевченківська окружна прокуратура Києва повідомила про підозру начальнику відділу технічного нагляду комунального підприємства «Спецжитлофонд». Внаслідок цього з бюджету розтратили надлишкових понад 350 тис. гривень. Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури.

Слідство встановило, що у 2019 році КП «Спецжитлофонд» та підрядна організація уклали договір. Йшлося про капітальний ремонт школи, яка розташована по вул. Милославській у Деснянському районі Києва.

У прокуратурі поінформували, що зазначені у договорі роботи, підрядник у повному обсязі не виконав. А вартість зробленого безпідставно завищив.

«Відповідно до висновку будівельно-технічної експертизи столичній громаді завдано шкоди у розмірі понад 350 тисяч гривень»,— йдеться у повідомленні.

Зазначається, що під час розслідування правоохоронці нададуть правову оцінку діям інших службових осіб комунального підприємства, а також діям посадовців підрядної організації.

Нагадаємо, прокуратура повідомила про підозру в.о. керівника одного з комунальних підприємств та директору підрядної організації  у привласненні 760 тисяч гривень бюджетних коштів під час ремонту гімназії у Голосіївському районі.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!