Київ

Киянку, яка грала з перехожими у шашки за донат ЗСУ, номінували на конкурс найактивніших волонтерів

784 0
Юна чемпіонка номінована в категорії «Волонтерська ініціатива року».
Фото: Золотий фліпчарт

Фото: Золотий фліпчарт

11-річна киянка, чемпіонка з шашок Валерія Єжова представлена у всеукраїнському конкурсі активістів та волонтерів «Золотий фліпчарт». Дівчинка стала відома після того, як почала на вулиці грати з перехожими у шашки, збираючи при цьому гроші на допомогу ЗСУ.

З перших місяців війни вона виходила грати з перехожими в шашки поблизу супермаркету на Позняках. За правилами, якщо суперник програє  кладе будь-яку суму в коробку з написом «На ЗСУ. Граємо – допомагаємо». Таким чином, 11-річній чемпіонці вдалося зібрати вже понад 163 тисячі гривень!
 

Свої перші виграні гроші Валерія віддала у фонд Сергія Притули, пізніше киянка допомагала 112 бригаді Територіальної оборони ЗСУ, придбавши для них два інвертори.

Нині дівчину номінували в категорії «Волонтерська ініціатива року». Вона єдина дитина в цій номінації! Проголосувати за неї можна на сайті конкурсу. Наразі свої голоси віддали вже 394 людей. Офіційне нагородження переможців відбудеться 24 березня в Тернополі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!