Лікувати чи замінювати. Що робити з деревами у Львові

1621 0
Залишайте свої запитання у коментарях, щоб отримати відповідь у прямому ефірі.
фото: Вікторія Ейсмунт

фото: Вікторія Ейсмунт

За останні місяці у Львові спалахувало декілька конфліктів щодо неправильної обрізки дерев та їх заміни. Перед тим, як їх зрізати, в управлінні екології̈ ЛМР намагаються інформувати, чому це відбувається та про те, які рослини висадять натомість. Однак мешканці не завжди погоджуються з рішеннями міста.

Про те, які дерева у Львові необхідно зрізати, а які зберігати, а також, чи можна обійтись лікуванням дерева і скільки воно коштує поговоримо сьогодні, о 15:00, під час дискусії Tvoemisto.tv.

Залишайте свої запитання у коментарях, щоб отримати відповідь у прямому ефірі.

Учасники дискусії:

  • Олександра Сладкова – начальниця управління екології та природних ресурсів Львівської міськради;
  • Богдан Проць – завідувач відділу Державного природознавчого музею НАН України;
  • Оксана Олейнюк-Пухняк – доцент кафедри Ландшафтної Архітектури, Садово-паркового Господарства та Урбоекології, Національного Лісотехнічного Університету України;
  • Олександр Шутюк – урбаніст, дизайнер;
  • Володимир Чишинський – експерт в галузі садово-паркового господарства;
  • Ярина Сорока – мешканка Франківського району.

Нагадаємо, минулого року Tvoemisto.tv запустило проєкт «Дерева твого міста», щоб привернути увагу до зелених насаджень у місті. Ми самостійно рахували дерева на декількох вулицях і закликали львів’ян долучатись.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!