Київ

Літній майданчик, яким перегородили тротуар на Шота Руставелі в Києві, демонтували

972 0
Департамент міського благоустрою оперативно відреагував на порушення.

На Шота Руставелі демонтували літник, який займав майже увесь тротуар. Про це повідомила депутатка Київради Ксенія Семенова.

Вона прикріпила фото «до» і «після» й подякувала Департаменту міського благоустрою, який оперативно відреагував на порушення й узяв питання під свій контроль.

Нагадаємо, напередодні на вулиці Шота Руставелі заклад почав будувати літній майданчик, який майже повністю займає тротуар.

Додамо, навесні цього року за порушення правил благоустрою Києва було виписано близько 9,5 тисячі приписів. Майже 550 приписів – щодо літніх майданчиків, які встановили без дозвільних документів.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!