Львів опустився у рейтингу найкомфортніших міст України

5671 0
За рівнем схвалення дій міського голови та міської влади Львів потрапив на 11 місце.
фото з відкритих джерел

фото з відкритих джерел

Львів опустився у всеукраїнському рейтингу комфортності міст, який щороку складає соціологічна група «Рейтинг». Опитування проводили з 6 вересня по 10 жовтня у всіх підконтрольних обласних центрах. У ньому взяли участь 19,2 тис респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. 

Читайте також: Львів очолив британський рейтинг туристичних напрямків, що найшвидше розвиваються

Порівняно з минулим роком, у зведеному рейтингу міст Львів опустився з 7 на 9 місце. Ці місці розподіляли відповідно до індексу якості галузей та послуг. 

Індекс охоплює якість 22 послуг і галузей, зокрема транспорту, доріг, шкіл і дитячих садків, лікарень, поліції, розвитку промисловості та екології.

У рейтингу можливостей міст Львів взагалі опинився на 15 місці за показниками вільного висловлювання власної думки, реалізувати духовні потреби, проводити дозвілля, пересуватися різними частинами міста, долучатися до прийняття рішень у місті та отримувати достатню зарплатню.

За рівнем схвалення дій міського голови та міської влади Львів потрапив на 11 місце.

Також «Рейтинг» дослідив рівень корупції у містах. За цим показником Львів потрапив на 5 місце.

Читайте також: Топ-10 країн, звідки найчастіше приїжджали туристи до Львова. Інфографіка

Нагадаємо, що на початку року Львів потрапив у рейтинг найкомфортніших міст світу за версією міжнародного порталу Numbeo.

Інфографіка соціологічної групи «Рейтинг» 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!