Львівщина втратила ще двох Героїв на війні з окупантами

3589 0
Петро Дубан та Віктор Соляков загинули захищаючи Україну.

Петро Дубан

Унаслідок хвороби 1 липня загинув військовослужбовець зі Львівщини Петро Дубан. Він був уродженець села Іваники. Про це повідомили у Яворівській міській раді.

Герой у 2014 році був учасником АТО. Згодом ще кілька років працював будівельником, а після повномасштабного вторгнення став на захист України.  

«Петро Павлович захищав нас на південному напрямку, де в одному з боїв отримав серйозні поранення. Проходив лікування, але дуже рвався в бій, казав: «Йдуть побратими, і я піду». Згодом повернувся на фронт. Загибель застала чоловіка раптово - у ліжку. Внаслідок хвороби 1 липня зупинилося хоробре серце», – йдеться в повідомленні.

Про зустріч кортежу, чин панахиди та похорону повідомлять згодом.

Соляков Віктор

Львівщина втратила на війні 33-річного захисника Віктора Солякова, який загинув у травні 2022 року. Про смерть захисника Червоноградська міська рада повідомила 4 липня.

«Вірний військовій присязі Герой загинув приблизно 18.05.2022 року, захищаючи Україну від російських загарбників у місті Маріуполь Донецької області, отримавши поранення несумісні з життям», – йдеться в повідомленні.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!