Політична реклама

Львівських школярів на весняні канікули запрошують у природничий табір

1692 0
Дітей, віком 6-14 років, на час весняних канікул запрошують у природничо-пізнавальний табір.

Весняні канкули організовують Креативна Міжнародна Дитяча Школа у Львові спільно зі студентським екологічним гуртком географічного факультету ЛНУ ім. І. Франка та громадською екологічною організацією «ЕКОпоступ» .

«Разом з Вашими дітьми ми посадимо молоді дерева, створимо власну фотовиставку «Привіт, Весна!», навчимося доглядати за рослинами та створювати ландшафтні композиції», - повідомляють організатори.

Також дітям обіцяють  здорове харчування, цікаві екскурсії та майстер-класи, приготування смачних страв і роботу  над ЕКО-проектами. Діти матимуть змогу гуляти, бавитися,відпочивати і насолоджуватися канікулами.

Час проведення - 24 – 28 березня (на час весняних канікул у школі), з понеділка до п’ятниці + суботня пригода «Посадимо дерева, щоб зростали разом з нами»

Заняття проводитимуть з 8:30 –до 18:00.

Деталі по телефону 0672205247 чи поштою: [email protected].


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!