Львів’ян кличуть на екскурсію та полуденок на площі св. Теодора

2242 0
Завтра, 6 червня, львів’ян запрошують прийти на площу святого Теодора, аби поспілкуватися, обмінятися думками та обговорити можливості ревіталізації громадського простору площі Святого Теодора.
фото: facebook, urban-project.lviv.ua

фото: facebook, urban-project.lviv.ua

Екскурсія площею та полуденок відбудуться у рамках Майстерні міста триватимуть від 15:00 до 17:00 год.  Організатори зазначають, що шукають спостерігачів, співрозмовників, слухачів і опитувальників, експертів і професіоналів, архітекторів і дизайнерів, соціологів і культурологів, фотографів і фільммейкерів, звичайно ж, міціні руки, які можуть втримати шуруповерт і шліфмашинку, а також ніжні руки, які вміють тримати пензлик і не обляпуватися.

Читайте також: Майстерня міста: 5 подій, які не можна пропустити

«Будемо спостерігати за життям площі, розмовляти з мешканцями, слухати експертів, препарувати проблеми, колекціонувати ідеї, брейнтштормити рішення, шкіцувати, моделити, рендерити, робити меблі, фотографувати, знімати кіно, відчувати настрій і ритм площі», – говорять вони. Метою заходу є активізація громадського простору через активізацію людей, залучення їх до змін шляхом реалізації маленьких кроків. 

У рамках зустрічі о 20:00 розпочнеться бесіда із архітектором Іллею Євстігнєєвим, який має значний досвід роботи в одній з найбільш відомих архітектурних фірм у світі – «Fuksas» (Італія).

Опублікувала Юлія Сабадишина
 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!