Політична реклама

Львів'ян запрошують на майстер-класи з писанкарства

1810 0
У Музеї народної архітектури та побуту «Шевченківський гай» відбудуться майстер-класи з писанкарства.

Цьогоріч майстер-класи відбуватимуться щосуботи та щонеділі починаючи з 13 квітня 2013 року аж до Воскресіння Христового у «Світлиці писанкарки» (хата з с. Тухолька Сколівського району Львівської області), де розміщена виставка писанок з різних регіонів України. Про це повідомила заступник директора департаменту міжнародного співробітництва та туризму Львівської ОДА Оксани Погоріло.

Навчання проводитимуть народний майстер Віра Манько та писанкарки Львівщини.

Усі охочі навчитися зможуть більше дізнатися про символіку та автентичність української писанки, регіональні особливості її розпису та детально познайомитися з самою технікою розпису. Власноруч розписані писанки учасники зможуть залишити собі як Великодній сувенір.

Дівчата зможуть взяти участь в ексклюзивному конкурсі «Писанка для милого» та отримати оригінальні призи.

Конкурс відбудеться у Великодній (Обливаний) понеділок на «Дівочій галявині», яка діятиме з 15.00 до 17.00 год. в рамках фестин «Велика гаївка» (5-6 травня 2013 року).


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!