Політична реклама

Львів'яни незадоволенні маршрутом одного з сихівських автобусів

1248 0
За інформацією управління транспорту та зв’язку ЛМР, з вул.Сихівської через вул.Личаківську у центр міста курсують автобуси №47А.

У міську раду надійшло звернення від мешканців щодо можливості курсування маршрутного таксі з вул.Сихівської через вул.Личаківську до центру міста, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Зазначені райони міста поєднуються прямим автобусним маршрутом №47А, який обслуговує ТОВ «Успіх БМ». За результати перевірок, які проводило управління транспорту та зв’язку ЛМР, встановлено, що автобуси цього маршруту курсують з дотриманням інтервалу 10-15 хв та забезпечують потреби мешканців у прямому автобусному сполученні. Відповідно до рішення суду, «замовник» в особі департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР не вправі вносити будь-які зміни у схему, графік тощо руху даного маршруту.

Крім того, сполучення вказаних районів міста можливе з пересадкою зокрема маршрутами №№40, 46, 37, 26, 19, 23 з подальшою пересадкою на трамвай №2, або автобуси №№ 15, 34, 50», - зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Сергій Журбенко.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!