Політична реклама

Мер Львова зупинив дію ухвали міської ради щодо МАФів

1611 0
Міський голова Львова Андрій Садовий відхилив 4 ухвали, прийняті на сесії міської ради 12 липня: щодо МАФів, механізованого атракціону та двох ухвал щодо земельних питань, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Йдеться про дію таких ухвал, як «Про внесення змін до ухвали міської ради від 18.12.2008 №2311 (зі змінами)» (стосується малих архітектурних форм), «Про встановлення механізованого атракціону на пл. Святого Теодора», «Про користування ТДВ «Львівагромашпроект» земельними ділянками на вул. Є. Олесницького, 28», «Про затвердження гр. Радомській С.Й. проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та надання земельної ділянки на вул. Пекарській, 65-а».

Остання ухвала стосується розміщення малих архітектурних форм. Відповідно до неї департамент економічної політики Львівської міськради повинен буде видавати дозволи суб’єктам господарської діяльності  на розміщення  об’єкта торгівлі, ресторанного господарства та побутового обслуговування у малих архітектурних формах, що в свою чергу суперечитиме чинному законодавству України.

«Відтак, правових підстав на оформлення та видачі дозволу на розміщення об’єкту торгівлі та cфери послуг  немає, оскільки необхідність одержання такого документа не передбачена жодним Законом України», – сказано у зауваженнях мера.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!