Київ

Молодіжний дім у центрі Києва запрошує організації безкоштовно проводити заходи для молоді

1024 0
У просторі можна безкоштовно проводити зустрічі, навчальні та творчі події, виставки.
Молодіжний дім

Молодіжний дім

Українсько-данський молодіжний дім запрошує киян у простір зустрічей та об’єднання молоді, діалогу з представниками влади та підсилення участі в побудові демократії. Будь-які організації та ті, хто працюють з молоддю можуть податися на використання простору. Наразі подача відкрита на середу, четвер та п’ятницю по 21 липня. Більше інформації щодо читайте тут.

Зазначимо, що локація має 4 поверхи: останній призначений для офісу команди, інші ж відкриті для зустрічей, проведення заходів, навчання, творчості. На нульовому поверсі є спільнотна кухня, зала для невеликих подій, майстерні, а у майбутньому – аудіостудія.

На першому поверсі запрошують проводити великі події (до 60 людей), вчитися і брейнстормити у бібліотеці, проводити час із командою за іграми і тімбілдінгом. Другий поверх – простір для співпраці, зустрічей з учасниками/-цями проєктів, простір для виставок і творчої роботи, дві скляні звуконепроникні кімнати для нарад.

Більше про структуру Молодіжного дому – за посиланням.

Використання простору є безкоштовним. Приходити можна як наодинці, так і з командою – попрацювати, побрейнстормити, провести подію чи проєкт. Критерії, які важливо врахувати під час подачі:

Заявка від проєкту та / чи організації спрямована на один із (або кілька) цих напрямків:

  • підсилення та розвиток м’яких навичок молоді;
  • розвиток та підсилення молодіжних організацій й інституцій;
  • громадянську освіту й молодіжний активізм;
  • взаємодію між українською і данською молоддю, з молоддю інших європейських країн;
  • мистецтво як інструмент демократії та самовираження;
  • розвиток молодіжних інституцій (ради, центри) та молодіжних спільнот;
  • сприяння діалогу молоді з владою, бізнесом та іншими організаціями.

 

Проєкт / подія / діяльність повинні бути спрямовані на молодь та / або бути реалізовані молоддю (вікова група 14-35). Використання простору не передбачає комерційної складової (лише безкоштовні заходи).

Довідка. Історія Українсько-данського молодіжного дому розпочалася у 2020 році завдяки спільним зусиллям Данського інституту культури та Данської молодіжної ради і за підтримки Міністерства закордонних справ Данії. За цей час команді вдалося створити десятки офлайн і онлайн-проєктів для молоді й молодіжних ініціатив, що мали на меті дати необхідні знання, навички і спільноту, аби вони могли розвивати власні проєкти, долучатися до змін на місцях і залучати до цього інших.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!