Мюзикл-блокбастер від «Дударика» повертається до Львова. Коли і де дивитися

1053 0
Два роки «Пригода Святого Миколая» була на канікулах, але цьогоріч заплановано чотири концерти.

Мюзикл-блокбастер «Пригода Святого Миколая» від «Дударика» повертається до Львова. Він став улюбленим «Миколаївським» дійством і шість років поспіль збирав повні зали глядачів. Два роки «Пригода Святого Миколая» була на канікулах, але цьогоріч заплановано чотири концерти:

  • 18 грудня, о 16:00 та о 18:00, у Центрі ім. Олександра Довженка на пр. Червоної Калини;
  • 19 грудня, о 16:00 та о 18:00, у Львівській національній філармонії.

Читайте також: Бог, правда, праця. Дмитро Кацал про різдвяні концерти, дискусії з батьком та майбутнє «Дударика»

«Пригода Святого Миколая» – це магічне дійство, яке ви дивитиметесь від початку до кінця, затамувавши подих. Герої цієї вистави – ангели, ангелята, чортик, чортенята і кіт – зійдуться в епічному музичному двобої за віру у добро і Святого Миколая», – йдеться в повідомленні організаторів.

Музика до вистави створили на основі безсмертних хітів усіх часів таких, як-от: James Brown «I Feel Good», AC/DC «Highway To Hell», Queen «We Are The Champions», Chuck Berry «Johney B. Good», The Beatles «Hey Jude», Adele «Skyfall», Scorpions «You And I», Leonard Cohen «Halleluia», Eric Clapton – «Tears In Heaven». Для тих, хто хоче потрапити у «Пригоду Святого Миколая», радять поспішати придбати квитки, бо їхня кількість місць обмежена відповідно до карантинних вимог.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!