Київ

На Діловій в Києві завершили ремонт тепломережі. 140 будівель знову з теплом

661 0
"Київтеплоенерго" впоралось із аварією протягом доби
Фото: Київтеплоенерго

Фото: Київтеплоенерго

Комунальники усунули наслідки аварії, що сталася 2 листопада на магістральному трубопроводі по вулиці Діловій біля станції метро «Олімпійська». Про це інформує комунальне підприємство «Київтеплоенерго».

Порив труби діаметром 450 мм стався на тепломережі, що була прокладена понад 50 років тому. Ремонтні роботи тривали цілодобово. Комунальники відкопали пошкоджену ділянку труби і замінили її новою, сталевою, виконавши гідроізоляцію та утеплення. Над ліквідацією наслідків аварії працювали 20 тепловиків і 8 одиниць спецтехніки.

На час робіт близько 140 будівель у Печерському районі залишалися без тепла і гарячої води. Це — 94 житлові будинки, 2 лікарні, 7 навчальних закладів та 37 відомств. Після ремонту магістральної мережі подачу теплоносія й гарячої води на ці об'єкти відновили.

Нагадаємо, у центрі Києва зранку 2 листопада стався прорив труби, внаслідок чого вулицю залило окропом.  Ремонтні роботи обіцяли завершити протягом доби.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!