Київ

На екранах ТРЦ Gulliver в Києві щодня вшановуватимуть пам’ять загиблих на війні з рф

509 0
Вони були різного віку, мали різні професії у цивільному житті та різні посади у війську. Внесок кожного та кожної у перемогу – неоціненний.

Платформа пам’яті «Меморіал героїв» спільно з ТРЦ Gulliver започаткували нову традицію вшанування Героїв: щодня на екранах торгово-розважального центру будуть показувати ролик про загиблих військових. Про це повідомляється на сторінці платформи пам’яті «Меморіал героїв» у Facebook.

Відео транслюватимуть о 19:00. Кожне з них розповідатиме про трьох захисників та захисниць з різних куточків України.

«Починаємо 2024 рік з надважливих ініціатив. Відсьогодні та протягом року разом з партнерами – платформою пам'яті Меморіал – розповідатимемо історії життя наших героїв на найбільших екранах Європи. Наша місія – зберігати світлу пам’ять та вшановувати їх», – каже директорка з маркетингу ТРЦ Gulliver Катерина Жураківська.

«Команда платформи Меморіал вважає, що справді зберігати пам’ять про загиблих можна лише спільними зусиллями. У цьому питанні не можна покладати відповідальність винятково на державу чи певні інституції. Якщо ми хочемо мати майбутнє, це наш спільний обов'язок: влади, громадських організацій, бізнесу та кожної небайдужої людини», – каже співзасновниця платформи пам’яті Меморіал Лєра Лауда.

Нагадаємо, раніше у ТРЦ Gulliver відмовлялися розміщувати на екранах пов’язані із війною матеріали нібито з міркувань безпеки.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!