На Городоцькій замість промзони проектують житлово-офісний комплекс. Візуалізація

5252 0
Львів’янам презентуватимуть проект сьогодні, 24-го травня ввечері.
фото: projeto-a.com

фото: projeto-a.com

Проект передбачає спорудження будівлі, яка буде поєднувати у собі багатоквартриний будинок та офісний центр, повідомив Tvoemisto.tv головний архітектор проекту, архітектор інституту «Містопроект» Юрій Столяров. 
 
Йдеться про ділянку в районі 220-х номерів вулиці Городоцької. Зараз ця територія закинута, на ній невпорядковано ростуть кущі. Поруч розташована залізниця, швейна фабрика «Львівтекс» та офіс компанії «Київстар». Тож проектом заплановано, що забудова ділянки стане продовженням офісного кварталу.
 
 
На цій ділянці планують встановити шумозахисний екран для зменшення впливу залізниці.  
 
«І сама споруда в подальшому буде слугувати додатковим шумозахистом для існуючої території», — повідомили у «Містопроекті».
 
 
Житловий будинок складатиметься із двох секцій, розрахованим на 100 квартир і приблизно 250 мешканців. Офісна частина будівлі матиме від двох поверхів у тій частині, де в першому поверсі буде облаштований проїзд. Далі поверхи наростатимуть від п’яти до семи. Проектований офіс розрахований приблизно на 300 співробітників.
 
Проектом заплановано облаштування дитячого та спортивного майданчиків, зони відпочинку для дорослих, а також два магазини. 
 
Презентація та обговорення проекту відбудеться сьогодні о 18:00 на території школи №77 (вул. Виговського, 7а). Пропозиції та зауваження до проекту до 12 червня приймає відділ партнерства управління «Секретаріат ради» через Центр надання адміністративних послуг за адресою: м. Львів, пл. Ринок, 1, тел. (032) 297-57-63.

 

 Зоя Красовська
Візуалізація "Містопроекту"

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!