На Львівщині завершили ремонт дороги, що веде до кордону із Польщею

5474 0
Відремонтовано близько 1,7 км.
Фото: департамент дорожнього господарства ЛОДА

Фото: департамент дорожнього господарства ЛОДА

На Львівщині відремонтували автодорогу С141010 Мостиська Другі-(Львів-Шегині), що в Шегинівській громаді, неподалік від кордону із Польщею. Про це повідомили у департаменті дорожнього господарства Львівської ОДА.

«Роботи виконувалися на ділянці від автомобільної дороги державного значення М-11 Львів - Шегині в сторону проміжної прикордонної залізничної станції у селі Мостиська Другі. Відремонтовано близько 1,7 км», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: У Львові на місяць перекриють рух транспорту на одній з вулиць. Як об'їхати

Як зазначили у департаменті, в межах ремонтних робіт провели фрезерування старого покриття, влаштували додаткову основу та асфальтобетонне покриття. Окрім того встановили нові дорожні знаки та нанесли розмітку дороги.

Нагадаємо, що з 17 липня на дорозі Н-17 Львів – Радехів – Луцьк перекрили рух автомобільного транспорту через мостовий перехід через річку Західний Буг поблизу села Гайок. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!