На львівському вокзалі святий Миколай зустрів дітей, яких евакуювали з прифронтових областей

707 0
Усім дітям вручили подарунки.
Фото: скріншот з відео

Фото: скріншот з відео

У середу, 6 грудня, на львівський вокзал прибув ще один евакуаційний потяг. Ним приїхали діти із прифронтових територій. Із потяга дітей зустрів святий Миколай. Про це розповів керівник Львівської обласної військової адміністрації Максим Козицький.

«Святий Миколай пам’ятає про усіх. Сьогодні на Головному залізничному вокзалі Львова малечу та дорослих, які прибували евакуаційним транспортом з областей України, де через атаки росії жити вкрай небезпечно, зустрічав із подарунками Миколай від волонтерської спільноти «Медико-психологічна допомога», – йдеться у повідомленні.

Читайте такожГоловний символ цьогорічного Різдва у Львові – світло

Крім того, волонтери за свої кошти закупили подарунки для понад 300 дітей із сімей у складних життєвих обставинах.

Читайте також: Скільки українці відпочиватимуть у грудні та які свята відзначатимуть 

Нагадаємо, сьогодні до України вдалося повернути ще вісьмох дітей із тимчасово окупованих територій та рф.

__________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.м


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!