Київ

На Оболоні на три дні обмежать рух проспектом Івасюка

798 0
Дорожники виконують завершальні роботи з капітального ремонту проспекту.
Фото умовне

Фото умовне

У столиці з 19 по 21 вересня частково обмежать рух на проспекті Володимира Івасюка, де завершують капітальний ремонт. Про це повідомила пресслужба Київської міської державної адміністрації, передає Укрінформ.

«Із 19 до 21 вересня дорожники виконуватимуть завершальні роботи капітального ремонту на просп. Володимира Івасюка. Зокрема, влаштовуватимуть верхній шар асфальтобетонного покриття», - йдеться в повідомленні.

Роботи виконуватимуть із частковим перекриттям руху двома смугами на наступних ділянках: 19 вересня – у напрямку від вул. Північна до вул. Героїв Дніпра, від вул. Героїв Дніпра до просп. Володимира Івасюка, 47 (НВК «Школа I ступеня - гімназія «Потенціал» Оболонського району м. Києва»); 20 вересня – на кільці вул. Героїв Дніпра; 21 вересня – у напрямку від просп. Володимира Івасюка, 47 до вул. Героїв Дніпра, від вул. Героїв Дніпра до вул. Північна.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!