Київ

На Скоропадського, Шумського і Лятошинського в Києві оновили асфальт

1081 0
На цих вулицях залишилось нанести розмітку і закінчити оновлення тротуарів.
Фото: КМДА

Фото: КМДА

На 9 вулицях столиці тривають капітальні ремонти і реконструкції. Вихідними на всіх об’єктах виконували масштабні роботи. Про це повідомляє КК «Київавтодор».

Так, на вул. Гетьмана Павла Скоропадського (колишня вул. Льва Толстого) закінчили влаштовувати верхній шар покриття на проїжджій частині. На тротуарах вимостили бруківку (ФЕМ). Тим самим закінчили основні ремонтні роботи на цій вулиці.

Також основні роботи закінчили на вул. Ю. Шумського та вул. Композитора Лятошинського. Там залишилось нанести розмітку і закінчити оновлення тротуарів.

На частині просп. Повітрофлотського дорожники вже влаштували нове асфальтове покриття. Нині триває ремонт основи дороги й системи зливостоків.

Також продовжують ремонти вул. Татарської, Кільцевої дороги, вул. Трускавецької, вул. Ентузіастів, просп. В. Івасюка.

Як ми повідомляли раніше, в рамках реконструкції Великої Кільцевої дороги стартувало будівництво від вулиці Богатирської до Оболонської Набережної.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!