Київ

На Центральному залізничному вокзалі Києва до кінця року з’являться ліфти для людей із інвалідністю

678 0
Нововведення впроваджують на станції Київ-Пасажирський.
Фото: Укрзалізниця

Фото: Укрзалізниця

До кінця року на залізничному вокзалі Києва з’являться ліфти для людей із інвалідністю. Про це пише Великий Київ.

Зазначається, що за допомогою них можна буде дістатися з центральної частини вокзалу до конкорсу, тобто зали очікування. Також ліфти відкриють доступ до транспорту на Південному вокзалі.

Два ліфти вже облаштовують на першій платформі. Надалі по одному ліфту зі східної сторони конкорсу з’явиться на другій, третій, четвертій, п’ятій, шостій і сьомій платформах. Також другу платформу планують підняти до вищого рівня.

Читайте також: «Укрзалізниця» призначила додатковий літній рейс Київ – Одеса. Як курсуватиме

«Усім пасажирам необхідний зручний доступ до будівель залізничних вокзалів та прилеглої території під час отримання базових послуг на залізничних вокзалах», – зазначили в Укрзалізниці.

Нагадаємо, «Укрзалізниця» запустила тестування жіночих вагонів, вони почнуть курсувати з 30 червня. Детальніше читайте тут.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!