Організаторам подій у Львові рекомендують відмовитися або відтермінувати їх через Covid-19

1990 0
На тих подіях, які неможливо перенести, має бути обмежена кількість учасників. Окрім цього, організатори мають забезпечити їх проведення з дотриманням протиепідемічних заходів.
Фото: Христина Процак

Фото: Христина Процак

Організаторам подій у Львові рекомендують відмовитися від проведення заходів або відтермінувати їх через новий спалах коронавірусної інфекції. Якщо ж подію перенести неможливо, то слід обмежити кількість її учасників та стежити за дотриманням протиепідемічних норм. Про це йдеться в протоколі за результатами засідання міської комісії ТЕС і НС.

Окрім цього, під час брифінгу 20 січня перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко повідомив, що місто звернеться до організаторів масштабних подій у Львові, щоб вони за можливості перенесли їх. 

Читайте також: Старшокласників на Львівщині переводять на дистанційне навчання 

«Рекомендувати організаторам подій за можливості відмовитися від їх проведення на території Львівської міської територіальної громади, а ті, що не можуть бути перенесені, – обмежити кількість учасників та забезпечити його проведення з чітким дотриманням встановлених протиепідемічних заходів. Зокрема – усі учасники та організатори заходу повинні мати сертифікат про повну вакцинацію (дві дози) або негативний ПЛР-тест на коронавірус, проведений не більше, як за 72 години до відвідування заходу, та не більше 60% наповненості залу», – йдеться в протоколі.

За словами промоменеджерки культурних проєктів Галини Гузьо, події, заплановані на січень 2022 року, відбулися із дотриманням карантинних обмежень. Наразі інформації про те, що наступні не відбудуться або їх перенесуть через спалах коронавірусу, немає.

Читайте також: У львівських лікарнях перебуває близько 150 дітей із підтвердженим Сovid-19

«Ми приймали і приймаємо глядачів з сертифікатами про дві дози вакцини або негативним тестом на коронавірус. Наразі не було інформації від колег по цеху про те, що якісь події будуть переносити чи скасовувати», – каже вона у коментарі Tvoemisto.tv.

Додамо, відповідно до «Афіші Львова» на найближчий час заплановані: різдвяне дійсно «Розколяда» у Гарнізонному храмі Святих апостолів Петра і Павла, концерт гурту «Мері» у Центрі Довженка, «Нова і стара музика. Органні прем’єри» та «Пори року» Вівальді в Львівському органному залі тощо. Для продажу також доступними є квитки на ці події.

Нагадаємо, що від сьогодні, 24 січня, у Львові почали діяти нові карантинні правила. Так, учні старших шкіл та позашкілля перейшли на дистанційне навчання, а у громадському транспорті перевірятимуть дотримання карантинних вимог. Детальніше читайте за посиланням.

Ольга Коваль


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!