Київ

Перов розповів, чому він досі не призначений заступником голови ДОКС, як обіцяв Кличко

677 0
На думку активіста у КМДА навмисно затягують процес
Фото: Дмитро Перов

Фото: Дмитро Перов

Київський активіст-пам’яткоохоронець Дмитро Перов вважає, що в КМДА не бажають його реального вступу на посаду першого заступника директора Департаменту охорони культурної спадщини. Про це він написав у Facebook.

«Минулого тижня мав нагоду поспілкуватися більш неформально з окремими людьми в Департаменті культспадщини. Історія проста як Світ) Офіційно опублікувавши новину про моє призначення за результатами однойменної петиції — Віталій Кличко, однак не поспішав це оформлювати документально) Ну, як не поспішав — списав це все на адміністрацію. І тут понеслося — довідка про доходи, про зайнятість, про медичні хвороби, про наркозалежність і психічну придатність… паралельно з цим запустили хвилю дези про те, що я ніколи і ніде не працював та й взагалі трудової книжки не маю..», - розповів він.

Перов пояснює такий повільний процес оформлення на роботу в ДОКС тим, що «в КМДА дали вказівку: «нічого не робити, допоки не буде прийнято відповідне рішення».

Таким чином, як звернув увагу активіст, з анонсованого Кличком плану дій щодо культурної спадщини, не виконано:

  • Рішення про додатковий захист будівель старше 100 років
  • Рішення про розірвання договору із забудовником, що зніс 200-річну садибу на Ярославській, 13
  • Рішення про признання активіста Д.Перова на посаду Першого заступника Департаменту.

 

Нагадаємо, влітку Нагадаємо, петиція про призначення Перова керівником департаменту охорони культурної спадщини набрала необхідну для розгляду кількість підписів. Тоді Кличко заявив, що не проти призначення активіста на посаду у ДОКС, але додав, що «не кожен активіст може бути управлінцем».

18 серпня Кличко повідомив, що ДОКС очолить активістка містозахисного руху Марина Соловйова, а її першим заступником стане Перов.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні новини Києва, підписуйтеся на наші Facebook та Telegram.

«Твоє місто. Київ» – сучасне незалежне медіа європейської столиці. Ми пишемо про міську культуру, урбаністику, інфраструктуру, бізнес та людей, які змінюють місто на краще.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!