Політична реклама

Площа Митна у Львові може стати площею Небесної сотні

2032 0
Перейменувати львівську площу Митну на площу Небесної сотні запропонували львівські студенти.

Цю пропозицію студенти передали під час учорашньої зустрічі у Львівській міській раді, ініційованої міським головою Андрієм Садовим, повідомляє прес-служба НУ «Львівська політехніка».

За словами представника Колегії та профкому студентів і аспірантів НУ «Львівська політехніка» Микола Брича, ця ініціатива виникла у студентських колах і була озвучена представниками «Львівської політехніки» під час зустрічі у міськраді. 

Тепер студенти очікують, що пропозиція буде винесена на обговорення і підтримана громадськістю, керівництвом міста та представниками депутатського корпусу до п’ятниці, 28 лютого.

Окрім того, студенти ініціюють спорудження пам’ятника героям Небесної сотні, який постане на цій площі. Конкурс уже оголошено у Львівській політехніці, до участі у ньому можуть долучитися усі бажаючі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!