Понад 40 земельних ділянок у одному селі. Декларація керівника Солонківської ОТГ Богдана Дубневича

13513 0
Богдан Дубневич подав свою декларацію за 2023 рік.
Фото: Четверта студія

Фото: Четверта студія

Керівник Солонківської територіальної громади Богдан Дубневич подав свою декларацію за 2023 рік. Tvoemisto.tv переглянуло, які доходи отримав сільський голова Солонки та що придбав у підзвітний рік. 

Доходи та грошові активи Дубневичів

За 2023 рік Богдан Дубневич задекларував 4 млн 306 тис. грн сімейних доходів. Їхня левова частка – доходи дружини від підприємницької діяльності, які становлять 2 млн 963 тис. грн. Зарплата ж сільського голови становить 739 тис. грн.

Що ж до грошових активів, то у підзвітному році вони становили 80 млн 46 тис. грн, частиною з яких є 1 млн 977 тис. доларів. 

Окрім того, Тетяна Дубневич є власницею часток декількох бізнесів – “Мисливське господарство “Зубр” (50%, вартує 1 млн грн); “НВП Корпорація КРТ” (50%, 500 тис. грн); “Джеб” (50%, 1 млн 373 тис. грн); “Сінема енд джаз” (70%, 35 тис. грн); “Галицький дім” (50%, 5 тис. грн). 

Нова власність сім’ї Дубневичів

За підзвітний рік Тетяна Дубневич отримала у власність 41 земельну ділянку у Суходолі, що у Бібрській громаді. Загальна площа усієї землі – 707 тис. 604 м², тобто понад 0.7 км², що є майже п’ятою частиною усього села. Попри це, усі ділянки обійшлись Тетяні Дубневич у 330 тис. грн. 

Більше нічого сім’я не придбала, проте у декларації більше немає колекції опудал тварин. Також Дубневичі позбулись однієї одиниц нерухомості. 

Читайте також: Скільки заробили та що придбали заступники мера Львова за 2023 рік

Окрім того, у декларації вказано, що за підзвітний рік Богдан Дубневич пожертвував 3 млн 650 тис. грн. 

Нагадаємо, що детальніше Tvoemisto.tv розглядало усю власність Дубневичів та доходи за 2022 рік. Переглянути її ви можете за посиланням.

Також нагадаємо, що нещодавно Tvoemisto.tv писало про перемогу у суді між львівського волонтера над Солонківською сільрадою, керівником якої є Богдан Дубневич.  

Володимир Федорович

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!