Посольство Ізраїлю переїжджає з Києва до Львова

950 0
Перебування на новому місці – тимчасове.
Фото: pravda.com.ua

Фото: pravda.com.ua

На тлі загострення безпеки на українських кордонах та Донбасі з Києва до Львова переїжджає посольство Ізраїлю в Україні. Про це сьогодні, 21 лютого, заявив міністр закордонних справ Ізраїлю Яїр Лапід.

Читайте також: Посольство Нідерландів переносить свою діяльність до Львова

«Діяльність посольства Ізраїлю в Києві переміститься до Львова. Після оцінки ситуації, яку ми зараз проводимо в Міністерстві закордонних справ, і переговорів з низкою міжнародних структур, я прийняв рішення доручити співробітникам посольства Ізраїлю в Києві, столиці України, переїхати в консульські установи, які відкрилися у Львові на заході України», – написав Яїр Лапід, зазначивши, що перебування на новому місці – тимчасове.

За його словами, львівське консульство із 17 лютого допомагає громадянам виїхати з України. Він повторив заклик до ізраїльтян покинути українську територію за першої можливості.

Нагадаємо, що НАТО тимчасово закриває свій офіс в Києві та перевозить працівників до Брюсселя та Львова. Через погіршення безпекової ситуації і накопичення російських військ на кордоні України, уряди кількох країн одразу також вирішили перенести свої посольства до Львова. Зокрема, йдеться про США, Австралію, Канаду, Німеччину. Про переїзд заявило посольство Британії та Нідерландів.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!